Ponovno nevjerojatne zlatarbistričke mažoretkinje ‘Zlatice’

BRAVO CURE! S internacionalnog turnira u Zagorje donijele sedam zlata, šest srebra i broncu

Objavljeno: 28.03.2024. VH

Zagorske mažoretkinje ‘Zlatice’ iz Zlatar Bistrice, ponovno su ostvarile sjajne rezultate na internacionalnom turniru ‘V. Golden Heart u Petrinji. Natjecale su se u četiri dobna uzrasta – dječjem, kadetskom, juniorskom i seniorskom s ukupno 23 koreografije.

Zlatice su osvojile sedam zlata, šest srebra i jednu broncu, te po dva četvrta, peta, šesta i sedma mjesta i jedno osmo.

Prvo su mjesto osvojile u kategorijama ‘solo pom-pon’ djeca, ‘mini pom-pon’ djeca, ‘solo pom-pon’ junior, ‘mini pom-pon’ juniorke, ‘solo pom-pon’ senior, ‘mini pom-pon’ seniorke i ‘mini mix’ kadetkinje. Srebro je stiglo u kategorijama ‘duo pom-pon’ djeca, ‘solo pom-pon’ kadet, ‘duo pom-pon’ kadetkinje, ‘duo pom-pon’ seniorke, ‘mini mix’ juniorke i ‘mini mix’ seniorke, a bronca je stigla u kategoriji ‘trio pom-pon’ juniorke.

– Dok je za dio Zlatica ovo bilo jedno natjecanje više prije Europskog prvenstva, nekim djevojčicama ovo je bilo prvo natjecanje. Jako smo ponosni na sve Zlatice jer za stati pred mnogobrojnu publiku i suce svaki puta treba hrabrosti – poručili su iz kluba.

‘Zlatice’ sada nastavljaju pripreme za 42. Državni turnir koji ih očekuje 20. travnja u Zadru. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba