Cijela zemlja traga za 2-godišnjom Dankom

U Srbiji nestala curica (2). Otac Mateja Periša poslao poruku njezinoj obitelji: “Ne gubite nadu…”

Objavljeno: 27.03.2024. zagorjeinternational

U Srbiji traje velika potraga za Dankom Ilić, dvogodišnjom curicom koja je jučer nestala u prigradskom naselju Banjsko polje, nedaleko od Bora u Srbiji. Danka je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste hlače i maslinastozelenu jaknu.

Majka je ispričala kako je Danka nestala dok je ona išla dati vode starijem djetetu.

– Okrenula sam se da dam vodu drugom djetetu i kada sam pogledala ponovno, nje tu nije bilo – ispričala je uplašena majka za tamošnje medije.

Cijela Srbija traga za 2-godišnjom Dankom

Vijest o nestanku brzo se proširila društvenim mrežama. U potrazi sudjeluju vojska, policija, psi tragači, ali i građani. U Srbiji je prvi put aktiviran sustav Amber alert pod nazivom ‘Pronađi me’. Informacije o nestaloj curici poslane su SMS-om svim građanima Srbije.

Nenad Periš, otac Mateja Periša iz Splita, koji je tragično nestao u Beogradu, obratio se obitelji nestale djevojčice.

– Znam koliko im je u ovim trenucima teško. Prošao sam to, dani iščekivanja su najteži… Dankinim roditeljima želim poručiti da vjera nikad ne posustaje. Zato molim Boga da im da snage i da ne gube nadu. S roditeljima i obitelji iskreno se molim da nam svima da snage da dočekamo sretan kraj. Sto riječi bih uputio obitelji nestale Danke jer mogu zamisliti kolika im je bol u ovim trenucima u duši – poručio je Nenad Periš.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba