Zajedno su pili, a onda je krenulo naguravanje...

Mladići, od kojih je jedan boksač, prebili čovjeka u Šibeniku. Umro je u bolnici

Objavljeno: 26.03.2024. zagorjeinternational

Šibenska policija izvijestila je kako su zbog ubojstva 54-godišnjaka uhićena trojica mladića u dobi od 25, 26 i 27 godina. Mladići su prebili čovjeka koji je nakon dva dana preminuo u bolnici. Policijsko priopćenje prenosimo u cijelosti.

– ​U Službi kriminalističke policije provedeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, 26-godišnjakom i 27-godišnjakom osumnjičenima za kazneno djelo ubojstva na štetu 54-godišnjaka. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni dana 23. ožujka oko 20:46 sati u Šibeniku, u ugostiteljskom objektu nakon kraćeg verbalnog sukoba tjelesno napali oštećenog na način da su mu zadali više udaraca rukama i nogama u predjelu tijela i glave. Dana 25. ožujka, zbog zadobivenih tjelesnih ozljeda 54-godišnjak je preminuo u Općoj bolnici u Šibeniku. Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske – kazali su iz policije.

Zajedno su pili, a onda je došlo do sukoba

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, prije izbijanja sukoba četvorica muškaraca su zajedno sjedili za stolom i pili. U jednom trenutku došlo je do naguravanja, nakon čega su muškarci izašli iz lokala te je 54-godišnjak tada dobio nekoliko udaraca u glavu i pao na pod, nakon čega su ga mladići nastavili udarati nogama. Nedugo zatim, uspio se pridići i vratiti u kafić, da bi za njim ušli ostali te ga je osumnjičeni 27-godišnjak još nekoliko puta udario u glavu. Muškarac je pao na pod i više nije ustao.

Osumnjičeni 27-godišnjak je prema pisanju lokalnih medija zvan ‘Stina junior’ te je donedavno bio profesionalni boksač u teškoj kategoriji. Za kazneno djelo ubojstva propisana je kazna zatvora od pet do 20 godina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba