Britanska superzvijezda zapalit će Pulu početkom lipnja

SPEKTAKL GODINE: Dua Lipa stiže u pulsku Arenu! Jeste li zgrabili svoju ulaznicu? Više ih nema!

Objavljeno: 22.03.2024. zagorjeinternational

Prije par dana objavljeno je kako megapopularna pjevačica Dua Lipa stiže u Hrvatsku, i to u pulsku Arenu! Koncert će se održati 9. lipnja u sklopu nove turneje kojom Lipa promovira svoj nadolazeći, treći studijski album ‘Radical optimism’, čiji se izlazak očekuje 3. svibnja.

Karte su preko Eventima puštene u prodaju prije manje od tri sata, a velik broj obožavatelja odmah je pohrlio po vrijedan komad papira. Pa ako niste bili među najupornijima koji su sjedili za računalom ili mobitelom u pravo vrijeme, vjerojatno ste ostali bez svoje ulaznice jer su one rasprodane u svega nekoliko minuta!

Naime, kako prenose 24sata, sustav je u 10:15 pokazivao da su sve karte već rasprodane, pa i one najskuplje koje su išle do 417 eura.

Dva koncerta zaredom?

Podsjetimo i da su neki istarski mediji još u siječnju pisali da će britanska pjevačica u Puli nastupati dva dana zaredom, no ona je zasad najavila samo jedan nastup i nije poznato hoće li pjevati i 8. lipnja.

Lipa je poznata po hitovima ‘New Rules’, ‘Levitating’, ‘One Kiss’ i brojnim drugima. Također, pojavila se i u popularnom filmu ‘Barbie’, za koji je napisala i soundtrack ‘Dance The Night’. Tijekom karijere je osvojila tri Grammyja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba