Šarmantna i duhovita Biba pravi je prikaz Zagorja!

ROĐENA ZA PODIJ: Biserka iz Zlatar Bistrice rasturila u novom showu Nove TV i osvojila maksimalnih 5000 eura

Objavljeno: 22.03.2024. zagorjeinternational

Druga epizoda showa ‘Tko to tamo pjeva?‘ na Novoj TV otkrila nam je dosad nepoznatu zagorsku zvijezdu!

Ona se zove Biserka Hajdek, dolazi iz Zlatar Bistrice, a show je napustila osvojivši maksimalnih 5000 eura zahvaljujući svom šarmu i humoru. Prije posljednje odluke, Biserka je na kontu imala 2500 eura.

– Ja nisam materijalist, niti sam ikad bila, niti ću ikad biti. Ovih 2500 eura nisam imala i ne moram ih imati, neka pjeva! – poručila je samouvjerena Biserka i odlučila riskirati za glavni iznos. Sreća joj je bila naklonjena, pa se tako posljednji preostali tajni glas, građevinar, u finalnom duetu s gostujućom panelisticom Jasnom Zlokić pokazao kao dobar glas, zahvaljujući čemu je Biserka osvojila 5000 eura. Veselili su se i panelisti, koji su odmah skočili Biserki u zagrljaj.

Biserka protiv osam rundi

Od ukupno osam rundi, ova vesela i simpatična umirovljenica iz Zlatar Bistrice u pet je rundi uspješno detektirala loše glasove i njihovom eliminacijom priskrbila si po 500 eura. U tri runde, u kojima je eliminirala tajne glasove koji su se pokazali dobrima, nije osvojila novčani iznos.

U prvoj rundi prvog izazova naziva ‘Playback’ u kojemu tajni glasovi otvaraju usta na snimljenu matricu u kojoj dobri pjevači pjevaju svojim glasom, a loši tuđim, Biserka je između kraljice karaoka, dimnjačara i građevinara odlučila eliminirati kraljicu karaoka.

– Usnice su išle ne hever. Hitim van kraljicu karaoka! – zaključila je Biserka i tako nakon razotkrivanja osvojila 500 eura. Druga runda podijelila je mišljenja panelista, a između poliglota, vizažistice i učitelja jahanja, najviše im je sumnje unio učitelj jahanja.

– Jedini jahač nije pjevač. Ne pjeva nikako, a kako jaše ne znam – komentirala je pjevačica i članica žirija Alka Vuica. Drugi član žirija, komičar Goran Vinčić Vinča priupitao je bi li izbacila čovjeka koji pjeva da se konja boji, a treći član, pjevač Luka Nižetić je dodao: “Poliglot je vrlo sceničan, bavi se nekim izvedbenim umjetnostima, da li zna pjevati, ne znam, ali lipsync je odličan. Vizažistica je odlična pjevačica. Ja se jahača bojim, a ne konja!”

Nakon komentara panelista, Biserka je odlučila eliminirati učitelja jahanja koji se u razotkrivanju pokazao kao loš glas, pa je tako osvojila još 500 eura.

– Dragi moj jahač, jesi ti lijepo pjevao, ali ja bum te hitila van! – poručila mu je.

U trećoj rundi prvog izazova predstavili su se poštarica, pijanistica i pekar.

– Poštarica mi se čini da je dobro pjevala, dragi moj pekar, ti si meni lijepe zube otpir’o, ali bolje peci kruh! – kazala je Biserka i odlučila eliminirati pekara koji se također u razotkrivanju pokazao kao loš glas, pa je time osvojila još 500 eura.

Drugi, treći i četvrti izazov

U drugom izazovu ‘To sam ja’, u kojem natjecatelj ima mogućnost odabrati tri tajna glasa čije će videosnimke pogledati kao dodani dokaz, Biserka je odabrala poštaricu, dimnjačara i građevinara. Niti jedna od tih prikazanih snimki nije joj bila od pretjerane pomoći, pa je odlučila eliminirati pijanisticu. Nažalost, u razotkrivanju je pijanistica pustila dobar glas, pa Biserka nije osvojila novac u toj rundi. Ni treći izazov nije joj donio novac.

U izazovu ‘Tajni studio’ natjecatelju se pušta videosnimka s odabranim tajnim glasovima od kojih želi dobiti ekskluzivni uvid u nove dokaze iz glazbenog studija. U tajnom studiju događaju se brojne neočekivane stvari, a pravi glas tajnih glasova podvrgnut je vokalnoj manipulaciji od strane modulatora glasa. Biserka je odabrala poliglota i vizažisticu, ali na sugeriranje panelista, eliminirala je dimnjačara, koji se u razotkrivanju pokazao kao dobar glas.

– Nema veze što nisam osvojila, neka čovjek lijepo pjeva! – poručila je Biserka.

Četvrti izazov ‘Ima slike, nema tona’ natjecatelju nudi mogućnost da u videosnimci u kojoj je tajni glas u nekoj određenoj svakodnevnoj radnji, vezanoj uz njegovo zanimanje/karakter na sekundu čuje njegov pravi glas. Biserka je odabrala vizažisticu i poštaricu te eliminirala vizažisticu, koja joj kao dobar tajni glas nije donijela novac. Na kraju je zagorska umirovljenica otišla kući s maksimalnih 5000 eura!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba