NAJVEĆA PONUDA ZA NAJMLAĐE: ‘Dani beba, djece i trudnica’ stižu u Westgate!

Objavljeno: 19.03.2024. zagorjeinternational

Dolazak bebe poseban je trenutak koji osim velike radosti donosi i bezbroj pitanja. Jedno od njih je i kako se pripremiti za prvo razdoblje bebina života? Upravo zato imamo odličnu vijest za sve roditelje!

‘Dani beba, djece i trudnica’ stižu u Westgate, od 22. do 24. ožujka posjetite najveći sajam za bebe i djecu na ovim prostorima.

Posebne cijene za vas!

Za vrijeme sajma izlagači će predstaviti svoje proizvode i usluge, a moći ćete kupovati i po posebnim cijenama. Ujedno, ‘Dani beba, djece i trudnica’ odlična su prilika za roditelje i one koji će to tek postati da na jednom mjestu saznaju novitete, ali i iz prve ruke pogledaju proizvode, prikupe korisne savjete prodajnog osoblja te ostvare vrlo atraktivne popuste.

Odabir krevetića je u današnje vrijeme pravi užitak jer možemo birati između različitih veličina, oblika i materijala, a uz to krevetić možemo uljepšati šarenom ili jednobojnom posteljinom s određenim motivima ili pak udobnim dekicama i jastucima. Tu su i kolijevka, ležaljka i njihaljka kako bi dijete uvijek moglo biti uz roditelje. Veliki izbor komoda za previjanje daje slobodu u odabiru, od onih sklopivih ili pak s dodatkom kadice za kupanje. Uistinu koristan dodatak za dječju sobicu je i baby monitor.

Izbor opreme je težak, zato potražite savjete na ‘Danima beba’

Dječja kolica su must have oprema za bebe i djecu, ali odabir odgovarajućih kolica može predstavljati pravi izazov, osobito roditeljima koji se prvi puta susreću s time. Opcije su razne: 3-u-1 kolica, 2-u-1 kolica, kišobran-kolica, kolica s većim ili manjim kotačima, električna kolica?

Izbor opreme je u današnje vrijeme uistinu velik, a kako biste saznali na što trebate obratiti pažnju i kako pronaći idealnu opremu za svog mališana, savjete potražite upravo na ‘Danima beba, djece i trudnica’ u Westgateu. Bilo da ste u potrazi za novim kolicima, nosiljkama ili odjećom i opremom za najmlađe članove obitelji, sigurni smo da ćete na ‘Danima beba, djece i trudnica’ pronaći baš sve.

Vidimo se u Westgateu!

Osim posjete ‘Danima beba, djece i trudnica’, u Westgateu možete provesti ugodan dan u šopingu, a u odmoru od šopinga i razgledavanja posjetite izložbu u galeriji ‘kvART’ ili pak jedan od brojnih kafića i restorana.

Sve informacije o ‘Danima beba, djece i trudnica’ pronađite na službenoj web i Facebook stranici. ‘Dani beba, djece i trudnica’ nezaobilazno su mjesto za sve roditelje i one koji će to uskoro postati, zato dođite u Westgate!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba