Završila je u bolnici, kao i druga vozačica koja je sudjelovala u nesreći

FOTO: Vozačica (23) skrivila nesreću i završila na krovu

Objavljeno: 19.03.2024. zagorjeinternational

Mlada i neoprezna vozačica (23) jučer je u Bjelovaru skrivila nesreću te završila na krovu. Dvije osobe prevezene su u bolnicu, prenosi Danica.

– U ponedjeljak oko 13:10 sati u Bjelovaru, 23-godišnja vozačica je upravljala automobilom Ulicom Matice hrvatske. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Augusta Šenoe, uslijed nedržanja potrebnog razmaka iza drugog vozila, skrenula je vozilom u lijevo izbjegavajući sudar. Pritom je prednjim desnim bočnim dijelom osobnog automobila udarila u zadnji lijevi bočni dio osobnog automobila također bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljala 59-godišnjakinja – kazali su u bjelovarskoj policiji.

– Vozačica (59) se kretala Ulicom Matice hrvatske u istom smjeru, a u trenutku prometne nesreće usporavala je vožnju zbog propuštanja pješakinje koja je prelazila obilježeni pješački prijelaz. Od siline udara došlo je do prevrtanja osobnog automobila kojim je upravljala 23-godišnja vozačica na bočnu stranu, a zatim i na krov gdje se zarotiralo po kolniku i zaustavilo. Tjelesne ozljede zadobile su obje vozačice koje su zatražile medicinsku pomoć na hitnom bolničkom prijemu bolnice u Bjelovaru. Po zaprimanju bolničkih prijava, slijedi podnošenje adekvatne prijave protiv 23-godišnje vozačice koja je skrivila prometnu nesreću – zaključili su u policiji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba