Sretno joj bilo

POVRATAK NA VELIKU SCENU: Ava Karabatić želi u Sabor!

Objavljeno: 12.03.2024. zagorjeinternational

Bivša manekenka i reality zvijezda Ava Karabatić najavila je povratak u politiku. Nakon što se ranije kandidirala na predsjedničkim i parlamentarnim izborima, Ava ovoga puta želi u Sabor.

Bivša manekenka kandidaturu je najavila putem bloga ‘Gola (Iz Pakla do Ozdravljenja)’ te se potencijalnim biračima javila preko Instagrama.

Priznala je borbu s alkoholizmom

– S ponosom vas obavještavam da sam odlučila ponovno istupiti na političku scenu kandidaturom za parlamentarne izbore. Iskrenost mi je uvijek bila vrlina, zato sam i pobjeđivala u reality formatima, tako sam i s vama podijelila zašto sam bila u dužoj medijskoj pauzi. Za ljude koji ne znaju, iza mene je bio težak period borbe s alkoholizmom, bila sam na odvikavanju i ne sramim se toga. Nisam krala, nisam nikom štetila, već samoj sebi – započela je Ava.

– Već punih sedam mjeseci nisam okusila ni kap alkohola i osjećam se odlično, puna energije da se borim dalje. Za sebe ću ukratko reći da sam renesansna provokativna žena, barokne osebujnosti, romantičarskih pogleda i kozmički slobodna. Ovim putem bih zamolila ostale zastupnike da priznaju da su u problemu alkoholizma, to nije nikakva sramota jer ja i dok sam bila na rubu tog problema nisam radila neke stvari koje danas gledam na političkoj sceni i ne mogu vjerovati da se to zaista događa. Jedino logično objašnjenje je pijanstvo. Moj slogan ove godine je ‘otrijeznimo se!’. Uskoro izbacujem i politički program – napisala je.

– Ljudi me vole, koliko me mrze toliko me i vole i nadam se da ću imati podršku. Kada je scena u pitanju, ja sam jedna osoba, a kada se ozbiljno radi sam pravi diplomat – ispričala je za 24sata.

Kada se davno kandidirala za predsjedničke i parlamentarne izbore, iza sebe nije imala nikoga tko bi joj pružao podršku. Ove godine se, kako kaže, bori sama te čvrsto vjeruje da može postati predsjednica.

“Trump je moj heroj, a Milanović mi je genijalan”

– Politika me strašno zanima, u srednjoj školi sam slušala predmet politika i gospodarstvo, a nedavno sam sudjelovala i u jednom kvizu, gdje je najviše pitanja bilo baš iz politike – otkrila je Ava.

Njezin politički program bit će jedinstven. Neće biti ni lijevi ni desni, nego, kako tvrdi, bit će baš njen. Od političkih uzora na stranoj sceni izdvojila je bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, a na hrvatskoj sceni predsjednika Zorana Milanovića te šefa SDP-a Peđu Grbina.

– Trumpa sam i osobno upoznala kada je 2007. držao licencu Miss Universe pa je bio na Hvaru. U njemu vidim skoro pa heroja, iako mi je to jako velika riječ – priznala je Ava i poručila:

– Milanović mi je genijalan, njegove izjave me jako nasmiju. A i ja vam jako pratim horoskop, a Milanović je škorpion pa bi se sigurno dobro složili. Peđa Grbin mi se isto čini odličan, baš djeluje kao kuler – zaključila je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba