U Zaboku održan Kickboxing turnir “11. Zabok Open 2024.“

KBK “Krapina” osvojio 10 zlata, 10 srebra i 20 bronci. Odlične i “Ninje” i “Zmajevi”

Objavljeno: 11.03.2024. Milorad Videković

U organizaciji Kickboxing kluba BTI iz Zaboka, u subotu 9. ožujka održan je “11. Zabok Open 2024“ na kojem je sudjelovalo 338 natjecatelja iz 40 klubova u 435 natjecateljskih startova.

KBK “Krapina”

Kickboxing klub “Krapina” nastupio je s 31 članom u point fightingu i kick lightu i ukupno su osvojili rekordnih 10 zlata, 10 srebra, 20 bronci i dva pehara za najbolje borce turnira te visoko 3. mjesto u ukupnom poretku od 40 klubova. Katarina Jug i Antonela Cesarec proglašene su za najbolje borkinje turnira i nagrađene su peharom. Pojedinačno i kategorijama to je izgledalo ovako: 

KBK Krapina

U point fightingu zlato (prvo mjesto) su osvojili Katarina Jug, Erik Šćuric Poslon, Ivana Podhraški, Luka Čuček, Antonela Kunštek, Patrik Varjačić i Antonela Cesarec koja je osvojila dva zlata. Druga mjesta (srebro) osvojili su Luka Štrok, David Javorić, Horvat Filip, Adela Kunštek, Luka Jančin, Bruna Čavužić, Jakov Sekušak i Kristijan Kunštek. 

Treća mjesta (bronca) osvojili su Nikol Javorić, Hanžek Luka, Danijel Horvat, Jug Stjepan, Vito Sekušak, Josip Vdović, Artem Shevcenko, Erik Dugorepec, Antonela Kunštek, Magdalena Cesarec, Viktorija Skosples, Timotej Kukovačec, Lana Jančin, Čuček Luka, Elena Špoljar i Karmen Tandarić te Stjepan Jug  po dvije bronce.

Peta mjesta osvojili su Leon Pavić, Luka Čuček i Luka Štrok.

U Kick light-u, Timotej Kukovačec i Katarina Jug osvojili su zlata (prvo mjesto), Anđelka Tušek u svoje vitrine pospremila je jedno srebro (drugo mjesto) i jednu broncu (treće mjesto) dok je  Kristijan Kunštek osvojio treće mjesto (broncu). 

“Ninje”

Članovi KBK “Ninja” Zabok ovaj puta osvojili su tri zlatne, jednu srebrnu i četiri brončane medalje. Na turniru su se najviše istaknuli Lada Vukić, osvajanjem prvog mjesta u point fight disciplini, kategorija mlađi kadeti i osvojeno prvo mjesto u disciplini kick light do – 47 kg. Gabrijel Latin osvojio je prvo mjesto u disciplini light contact do – 57 kg, te drugo mjesto u disciplini point fight, dok je u disciplini kick light bio na petom mjestu, kategorija juniori.

KBK Ninja

Martin Pušek, osvojio je treća mjesta u kategoriji stariji kadeti + 69 kg, u sve tri discipline kick light, pont fight i light contact.

Ema Štefanek, kategorija kadeti stariji, početnica u disciplini point fight do 55 kg, osvojila je treće mjesto, vrijedna bronca i novo iskustvo.

Treneri Karla, Leona i Rajko Bartolin zadovoljni su rezultatima mladih natjecatelja s obzirom na smjenu generacija.

“Zmajevi”

KBK “Zmaj“ Bedekovčina je nastupio sa šest natjecatelja u 12 startova koji su izborili devet finala te je osvojili četiri zlata, pet srebra i tri bronce. Po dva prva mjesta osvojili Nicol Papeš i Daniel Car. Drugo mjesto osvojila je Kiara Bratković, dok su Marija – Antoaneta Hranić i  Iva Bingula osvojile po dva srebra. Treća mjesta osvojili su Kiara Bratković (dvije bronce) i Karlo Baša. 

KBK Zmaj

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba