Dan Sv. Patrika slavit će se u Dvorcu Trakošćan

“Dođite na proslavu gdje se irska tradicija susreće s modernim izričajem, stvarajući magičnu atmosferu koja će vas osvojiti”

Objavljeno: 10.03.2024. zagorjeinternational

Pripremite svoje zelene šešire i dođite u Dvorac Trakošćan 15. ožujka gdje će se održati slavlje jednog najljepših irskih običaja – Dan Sv. Patrika!

Večer započinje u 18 sati s uzbudljivom tematskom igrom potrage kroz dvorac. Sudionici će biti izazvani da pronađu skrivene irske motive rješavajući zagonetke, a oni najbrži mogu osvojiti fantastične nagrade! Za sudjelovanje u igri potrage potrebno se prijaviti na e-mail [email protected] ili se javiti u inbox najkasnije do 14. ožujka. Sudjelovati u igri mogu sve punoljetne osobe!

U 19 sati pripremite se za glazbeni spektakl koji će oživjeti duh Irske u dvorcu. Nastupaju Patrick Walker & Hrvoje Sudar, glazbeni duo koji je osvojio srca diljem svijeta svojim jedinstvenim spojem irske tradicionalne glazbe i moderne interpretacije.

Uz to, hotel ‘Trakošćan’ pripremio je i bogatu gastronomsku ponudu u sklopu ‘Dana okusa Varaždinskog kraja’ te će uz to cijelu večer za sve sudionike nuditi bogat izbor pića i napitaka.

Ulaznice za događanje možete kupiti na blagajni dvorca na dan događanja po cijeni od 14 eura!

– Pridružite nam se u ovoj nezaboravnoj proslavi Dana Sv. Patrika, gdje se irska tradicija susreće s modernim izričajem, stvarajući magičnu atmosferu koja će vas osvojiti – poručili su iz Dvorca Trakošćan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba