Donosimo pregled prodavaonicama gdje je ovo moguće ostvariti do 3. lipnja

VARAŽDIN: Povećana sredstva za sufinanciranje servisa, ali i kupnje bicikla

Objavljeno: 06.03.2024. zagorjeinternational

Grad Varaždin je objavio Javni poziv građanima za ostvarivanje prava na poticaje za servis i kupnju  bicikala u 2024. godini. Značajno uvećanim iznosima poticaja za servisiranje starog bicikla ili za kupnju novog bicikla u ukupnom iznosu od 50.000 eura (prošle godine 37.500 eura) sukladno objavljenom Javnom pozivu Grad Varaždin će građanima sufinancirati servisiranje starog bicikla s 50 posto troškova servisa, odnosno maksimalno do 40 eura po Korisniku, za što je osigurano ukupno 20.000 eura u proračuna Grada za 2024. godinu (ukupno 500 bicikala). 

Mjera sufinanciranja servisiranja starih bicikala provodi se od 4. ožujka do 3. lipnja. 

Kupnju novog bicikla s 60 eura po Korisniku za što je osigurano 30.000 eura u Proračunu Grada Varaždina za 2024. godinu (ukupno 500 bicikala). 

Mjera sufinanciranja kupnje novog bicikla provodit će se u istom razdoblju kao i servis, a kupnja odnosno servis bicikla mogu se obaviti na sljedećim mjestima u Varaždinu: 

1. FRIGO&CO D.O.O., Braće Radića 13 i Gospodarska ulica 29A – kupnja 

2. BIKE BOX, Augusta Cesarca 5 – servis i kupnja 

3. USLUGE POPRAVAKA BICIKALA, ŽELJKO GUNDIĆ, Braće Radića 226 – servis 

4. ROG – JOMA D.O.O, Zagrebačka ulica 94 i Kukuljevićeva 10 a – servis i kupnja  

5. DECATHLON VARAŽDIN, Gospodarska 39 – servis i kupnja 

6. PANEX DINAMIC D.O.O., Optujska ulica 50 – servis i kupnja 

7. MARKO-PROJEKT D.O.O. Stanka Vraza 8 – servis i kupnja 

Na Javni poziv mogu se javiti građani koji imaju prebivalište na području Grada Varaždina. Za ostvarivanje prava na subvenciju građani su obvezni predočiti važeću osobnu iskaznicu serviseru ili prodavaču bicikala. Građani mogu ostvariti pravo na jedan poticaj za servisiranje ili kupnju bicikla tijekom 2024. godine. 

Sve dodatne informacije vezane uz provođenje mjera poticanja servisiranja i kupnje bicikala mogu se dobiti na e-mail adresi [email protected]

Jedinstvenom mjerom, sufinanciranjem servisa i kupnje bicikala građanima, Grad Varaždin još više potvrđuje vodeću poziciju grada koji najsnažnije potiče građane na korištenje bicikla. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba