ZAGOREC RASTURIO U NOVOM KVIZU: Krapinčanin Filip Družinec uzeo puni plijen na Novoj TV

BRAVO! Filip iz Krapine osvojio maksimalnih 15.000 eura u ‘Jokeru’

Objavljeno: 05.03.2024. zagorjeinternational

Filip Družinec (31), knjigovođa iz Krapine, prvi je natjecatelj koji je osvojio maksimalan iznos u kvizu ‘Joker’ na Novoj TV – 15.000 eura! Iako je svoj nastup započeo netočnim odgovorima na dva pitanja zaredom, do posljednjeg 12. pitanja ponudio je sve točne odgovore te od osmog pitanja čvrsto branio prag s 15.000 eura.

Na posljednjem pitanju ‘Koji je grad u SAD-u na petom mjestu po broju stanovnika nakon New Yorka, Los Angelesa, Chicaga i Houstona? A) San Antonio, B) Philadelphia, C) Dallas, D) Phoenix’, Filip je iskoristio preostala dva jokera. Između odgovora A i D zaključao je odgovor D) Phoenix i tako kući otišao s osvojenih 15.000 eura!

Loše je krenuo, ali onda je dao gas

Superjoker, odnosno pomoć pratnje, prijatelja Marijana Presečkog, Filip je iskoristio već na prvom pitanju ‘U kojem se gradu nalazi muzej Prado? A) Madrid, B) Barcelona, C) Lisabon, D) Valencia’. Filip i Marijan zajedno su zaključali odgovor B) Barcelona, dok je točan odgovor bio A) Madrid.

Na pitanje ‘Koja se glazbena grupa 2022. vratila kao hologram, koncertnim showom Voyage? A) The Beatles, B) Queen, C) ABBA, D) The Beach Boys’, Filip je netočno odgovorio zaključavši odgovor B, a točan odgovor krio se iza odgovora C) ABBA.

Filip je pomoć Marijana, kao superjokera, tražio još i na pitanju ‘Koliko rijeka ima Malta? A) nijednu, B) jednu, C) dvije, D) tri’. Iako obojica nisu bili sigurni, Filip je konstatirao kako mu najlogičnije zvuči odgovor A) nijednu, kojeg je zaključao, a on je bio i točan.

– Složio se sa mnom, trebao sam podršku – kazao je Filip.

Običnog jokera iskoristio je na pitanju ‘Film Trainspotting snimljen je prema romanu kojeg irskog književnika? A) Irvine Welsh, B) Louise Welsh, C) David Wolstencroft, D) William Watson’. Dvoumio se između odgovora A i B, a nakon što mu je joker eliminirao odgovor B, Filip je samouvjereno zaključao odgovor A) Irvine Welsh i tako prešao na sljedeće pitanje.

Unatoč neočekivanom startu, Filip je pokazao sjajno znanje i otišao kući s maksimalnih 15.000 eura!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba