Tijekom vikenda čak 11 prometnih nesreća na našim prometnicama

Dvije nesreće skrivili pijani vozači. Jedan napuhao čak 2,41. Bilo je i ozlijeđenih

Objavljeno: 04.03.2024. zagorjeinternational

Na prometnicama Krapinsko – zagorske županije tijekom vikenda zabilježeno je 11 prometnih nesreća od čega je osam bilo samo s materijalnom štetom do kojih je došlo u Gornjoj Stubici, Cetinovcu, Selnici, Humu na Sutli, Klenovcu Humskom, Tuheljskim Toplicama, Konjščini i Andraševcu. 

Uzroci tih nesreća bili su nepropisna radnja vozilom, oduzimanje prednosti prolaska, kod dvije nesreće nepropisna vožnja u natrag te kod četiri prometne nesreće neprilagođene brzina. 

– Vozač koji je skrivio prometnu nesreću s materijalnom štetom do koje je došlo u Gornjoj Stubici upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,82 promila. U prometnoj nesreći do koje je došlo u Zaboku zbog oduzimanja prednosti prolaska dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede. U Tkalcima je vozač pod utjecajem alkohola od 2,41 promila skrivio prometnu nesreću do koje je došlo zbog ne držanja vozila na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika. U toj nesreći jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede. Isto tako, lakše tjelesne ozljede zadobila je jedna osoba u prometnoj nesreći do koje je došlo u Vrhima Pregradskim uslijed neprilagođene brzine – izvijestili su iz policije te dodali: 

– Tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirano je jedno kazneno djelo teške krađe. Od prekršaja izdvajamo jedan prekršaj iz Zakona o osobnoj iskaznici i jedan prekršaj neovlaštenog posjedovanja droge – dodali su iz policije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba