“Vratio se u dvorište, legao ispred kućnog praga, krvario je”

STRAVA U SLAVONIJI: Netko na smrt pretukao psa – sve zbog uništenog plastenika?!

Objavljeno: 27.02.2024. zagorjeinternational

Mirno slavonsko mjesto Mihaljevci kraj Požege protekle subote pogodio je stravično i teško razjašnjivo zlodjelo. Naime, netko je 69-godišnjakinji ozlijedio psa do te mjere da je podlegao ozljedama 

– Mama se boji, pogotovo sad kad nema psa koji je u dvorištu i koji bi je vjerojatno zaštitio – govori čitatelj za 24sata koji je poslao fotografije na kojima je vidljivo da je pas, koji je s njegovom majkom, brutalno ozlijeđen. 

Kako kaže, sve se dogodilo u subotu. 

– Pas je došao, vratio se u dvorište, legao je ispred kućnog praga. Mama ga je primijetila naslonjenog na ulazna vrata, ali isto tako primijetila je i da krvari – prepričava čitatelj koji dodaje da su uskoro primijećene velike rane na psu kod rebara. 

– Odmah je primijetila da to nije napravio drugi pas, jer drugi pas će grist za vrat, leđa, neće za rebra – kazao je. 

Dodaje kako je riječ o velikom psu, ali da nikada, u proteklih pet godina, od kada je kod njih, nikoga nije ugrizao. Također, rekao je da je riječ o dobrom psu, a u prilog tome ide i činjenica da se najnormalnije igra s njegovom kćerkom od tri godine, i sinom od dvije godine.  

– Nikad se nitko u selu nije žalio na njega. On normalno prođe u selu kraj njih i ne obaziru se ljudi. Da se netko htio žaliti već bi se sigurno žalio roditeljima – kaže. 

No, ipak sve je ovo uslijedilo nakon pritužbi jednog od sumještana. 

– Mogu sumnjat, sumnje uvijek postoje, ali tko je to točno napravio ne znam, ali čuda je trenutak, u petak navečer je došao prigovor na psa da je plastenik uništio, da je htio napasti ovce, a ni 24 sata poslije toga se dogodilo ovo – kaže.  

– Nikog ne napadamo, ali taj koji je to učinio sigurno će se prepoznati – zaključio je. 

Iz 24sata su kontaktirali policiju iz koje im je rečeno kako ovaj slučaj nisu imali evidentiran, no otvorit će se istraga, neslužbeno su doznali.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba