Netipična kombinacija pistacije, bobičastog voća i bijele čokolade pokazala se fenomenalnom

ZASLUŽENO: Ovaj Ledov sladoled postao svjetski vice šampion!

Objavljeno: 24.02.2024. zagorjeinternational

King Harmony, sladoled od pistacije i bobičastog voća, stručnjaci za sladoled ocijenili su kao jedan od najinovativnijih u prošloj godini. Srebrnom nagradom u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda nagradio ga je IICC (International Ice Cream Consortium) na svojoj redovnoj godišnjoj konferenciji nakon prezentacije i kušanja sladoleda proizvedenih diljem svijeta, piše Index

– Fenomenalno je iz godine u godinu osvajati priznanja za naše sladolede na koje smo toliko ponosni. King Harmony nominirali smo u kategoriji najinovativnijeg sladoleda upravo zbog netipične kombinacije pistacije, bobičastog voća i bijele čokolade. Potrošači su izvrsno reagirali na ovu inovaciju, a ova potvrda struke daje nam dodatni vjetar u leđa. Veseli nas što ćemo uskoro tržištu predstaviti još inovacija u King portfelju i vjerujemo da ćemo nastaviti oduševljavati ljubitelje Kinga – poručila je marketing manager Adriatic klastera iz tvrtke Ledo plus Andrea Klišanić. 

Godišnja konferencija Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda ove godine održana je kasnije nego što je uobičajeno zbog nestabilne situacije u zemlji domaćinu Gvatemali, odakle se Ledo vratio s dvije nagrade. 

Osim za sladoled, Ledo je osvojio nagradu i u kategoriji vezanoj uz tehnologiju. Naime, kao najbolje tehničko rješenje u prošloj godini priznanje je dobila rekonstrukcija tunela za smrzavanje sladoleda u Ledu.  

– Prepoznat je naš investicijski ciklus u proizvodne kapacitete i automatizaciju što puno govori i o tehnologijama koje uvodimo u proizvodnju. Kompleksnost i kvalitetu ulaganja u postojeću liniju, za koju smo sada dobili i priznanje, ove godine planiramo i nadmašiti. Pripreme za ekstruzijsku liniju, na kojoj će se proizvoditi naš premium segment sladoleda, a prvenstveno King proizvodi, već su u tijeku. Radi se o liniji vrijednoj oko 4.2 milijuna eura koja će nas učiniti još modernijim proizvođačem visokokvalitetnih sladoleda – poručio je generalni manager Leda Andy Michaux. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba