Ako imate strast za kuhanjem, dobro se snalazite u timu, želite napredovati, kreativni ste i odgovorni, možda je ovo posao kao stvoren za vas

Simbol Zagorja, restoran ‘Vuglec Breg’, zapošljava samostalne kuhare 

Objavljeno: 19.02.2024. zagorjeinternational

Jedna od najpopularnijih gastronomskih destinacija u Zagorju, ‘Vuglec Breg’, proširuje svoj tim i trenutno zapošljava dvoje samostalnih kuhara.  

Ako vas vodi ljubav i strast za kuhanjem, dobro se snalazite u timu, želite napredovati, kreativni ste i odgovorni, možda je baš ovo posao kao stvoren za vas. 

– Naša kuhinja bazirana je na domaćim zagorskim specijalitetima i jelima kontinentalne kuhinje, a od 2018. dobitnici smo prestižnog priznanja Michelin BiB Gourmand – ističu iz ‘Vuglec Brega’. 

Poslodavac novim djelatnicima osigurava radnu dozvolu, smještaj i prehranu te slobodne dane po dogovoru. 

Novi će djelatnici na svojem radnom mjestu pripremati i prigotavljati jela, a zadatak će im biti i održavanje čistoće kuhinje i skladišnih prostora, te sredstva za rad. Potrebno je da kandidati imaju tri godine radnog iskustva, srednju stručnu spremu ili kvalifikaciju, te vozačku dozvolu ‘B’ kategorije. Znanje stranog jezika je poželjno, ali nije uvjet. 

Poslodavac zauzvrat nudi plaćene putne troškova, jedan do dva obroka, a kao dodatne pogodnosti navode se plaćene edukativne radionice i usavršavanja te nastup na kuharskim natjecanjima. 

Plaća po kvalifikaciji i dogovoru. 

Djelatnike se prima u stalni radni odnos, radno vrijeme je 8 sati dnevno, a mjesto rada ‘Vuglec Breg’, adresa Škarićevo 151, Krapina. Ako mislite da je ovo posao za vas, pošaljite svoj životopis u inbox ‘Vuglec Breg’ ili na e-mail adresu [email protected]

Početak rada odmah.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba