Tvrtka iz Zaboka zapošljava još dvoje novih djelatnika

SATO traži administratora za prodajnu podršku – back office te referenta nabave

Objavljeno: 17.02.2024. zagorjeinternational

Tvrtka SATO sa sjedištem u Zaboku, poznata je po izradi samoljepivih etiketa, a trenutno ima otvorena dva nova radna mjesta – zapošljavaju administratora za prodajnu podršku – back office za hrvatsko i slovensko tržište te referenta nabave za hrvatsko i inozemno tržište. 

Administrator za prodajnu podršku

Što se tiče radnog mjesta administratora za prodajnu podršku, budući djelatnik/djelatnica će raditi na komercijalnom vođenju i održavanju poslovnih odnosa s kupcima što podrazumijeva svakodnevnu telefonsku i e-mail komunikaciju s kupcima, zaprimanje narudžbi i izradu ponuda kupcima u suradnji s odjelima unutar tvrtke, konzultacije s dobavljačima prema zahtjevima kupaca te administraciju za tuzemno i inozemno poslovanje. 

Od budućeg djelatnika se očekuje da ima srednju, višu ili visoku stručnu spremu, poželjno je da ima radnog iskustva s kupcima hrvatskog i slovenskog tržišta te da poznaje slovenski jezik, a obavezno je poznavanje rada na računalu i MS office paketa. Također, tvrtka kod kandidata traži odgovornost, marljivost, pedantnost, preciznost, posvećenost poslu, urednost i sklonost timskom radu, a poželjne su izražene komunikacijske i pregovaračke vještine. Obavezno je i posjedovanje vozačke dozvole ‘B’ kategorije. 

Referent nabave

Djelatnik/djelatnica koji se zaposli na radnom mjestu referenta nabave za hrvatsko i inozemno tržište svakodnevno će korespondirati telefonom i e-mailom s dobavljačima hrvatskog i inozemnog tržišta, izrađivat će i obrađivati narudžbe te vršiti likvidaciju ulaznih dokumenata, a u opis posla ubraja se i analiziranje tržišta i praćenje troškova te izrada izvještaja za praćenje asortimana robe. Isto tako, jedan od zadataka je pružati logističku podrška kod nabave materijala ostalim odjelima unutar tvrtke. 

Od budućeg djelatnika se očekuje da ima srednju, višu ili visoku stručnu spremu, obavezno je napredno poznavanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu i poznavanje MS office paketa, a iskustvo na istim ili sličnim poslovima je poželjno. Od kandidata se traži odgovornost, marljivost, pedantnost, preciznost, posvećenost poslu, urednost i sklonost timskom radu, a poželjne su izražene komunikacijske vještine s razvijenim sposobnostima pregovaranja. Također, obavezno je i posjedovanje vozačke dozvole ‘B’ kategorije. 

Kod obje radne pozicije radi se o zaposlenju na neodređeno. Svoje prijave možete poslati na e-mail [email protected], a rok za prijavu za obje radne pozicije je 10 dana. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba