Pogledajte snimku!

VIDEO: Čašica previše? Tony Cetinski pao na pozornici u Beogradu, morali su ga dizati

Objavljeno: 16.02.2024. zagorjeinternational

Poznati hrvatski pjevač Tony Cetinski nastupao je u jednom klubu u Beogradu. Dok je pjevao pjesmu ‘Neka te odvede’, pao je na pozornici, a njegovi kolege odmah su mu priskočili u pomoć.

Nakon što je ponovno stao na noge, Cetinski je nastavio pjevati s publikom kao da se ništa nije dogodilo. Snimku pada možete pogledati OVDJE.

Otkazali su mu koncert u Sarajevu

Podsjetimo, Cetinski je nedavno trebao nastupati u Sarajevu povodom 40. godišnjice održavanja Zimskih olimpijskih igara, no koncert je otkazan. Pjevač se tim povodom oglasio na društvenim mrežama.

– Dobivam bezbroj poruka podrške pravih Sarajlija i ljudi koji nisu zatrovani senzacijama i negativlukom tako da ne bih komentirao današnje novinarstvo, tj. prenošenje nečije objave u svrhu promocije istih kao i nepotrebnog raspirivanja vatre i politiziranja u svrhu prikupljanja klikova. Pjevam isključivo o ljubavi bez ikakvih podjela i predrasuda i tako će ostati dok sam živ. Jednakim žarom i poštovanjem prema publici. Bilo to u Sarajevu, Mostaru, Zagrebu, Puli, Splitu, Banja Luci, Beogradu, Skopju, Novome Sadu, Budvi, Cetinju, Podgorici ili Ljubljani. Svugdje jednako uživamo. Sarajevo i ja se volimo i nitko svojim piskaranjem to ne može razbiti – poručio je Cetinski.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba