Možda je baš ovo posao po vašoj mjeri. Donosimo detalje

ZABOK: Tvrtka SATO zapošljava djelatnika u grafičkoj pripremi

Objavljeno: 09.02.2024. zagorjeinternational

Tvrtka SATO sa sjedištem u Zaboku, poznata je po izradi samoljepivih etiketa, a trenutno ima otvoreno radno mjesto – zapošljavaju djelatnika u grafičkoj pripremi. 

Budući će zaposlenik ili zaposlenica raditi na pripremi i obradi datoteka za digitalni, offset i flexo tisak, s doradom (sito tisak, foliotisak, slijepi tisak i slično), a rad uključuje fizičko osvjetljavanje i razvijanje offsetnih ploča i flexo formi na digitalnim strojevima najnovije generacije. 

Također, od budućeg djelatnika očekuje se svakodnevna e-mail i telefonska komunikacija s odjelom prodaje, tehnologa i po potrebi s klijentima.  

Što se uvjeta tiče, potrebno je obavezno poznavanje Adobe Creative Cloud programskog paketa, poznavanje rada u Corel-u je prednost kao i iskustvo u izradi pripreme i montaže za tisak. Nadalje, kandidati moraju biti upoznati sa samostalnim radom na računalu i korištenjem Windows i MS Office programskog paketa, a uz to, posebno će se cijeniti urednost, radišnost, odgovornost, sklonost timskom radu i komunikativnost. Poželjno je i radno iskustvo na obavljanju sličnih ili istih poslova. 

Obavezna razina obrazovanja je srednja škola (četverogodišnja), viša ili prvostupanjska ili fakultet, akademija, magisterij ili doktorat. 

Zainteresirani mogu mogu poslati svoj životopis i molbu na mail [email protected], a rok za prijavu je 10 dana.  

Inače, tvrtka SATO d.o.o. osnovana je 2008. godine, a prve tri godine djelovala je kao koordinator između proizvođača i kupaca te njihovih zahtjeva. Vlastitu je proizvodnju pokrenula 2011. godine. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba