Na žalost brojnih obožavateljica, glumac Henry Cavill kazao je kako ne voli snimati scene seksa

BIVŠI SUPERMAN OTKRIO: Erekcija se dogodila samo jednom, a nisam ga premjestio u bezopasnu poziciju

Objavljeno: 09.02.2024. zagorjeinternational

Britanski glumac Henry Cavill otkrio je da mrzi snimati scene seksa te je kritizirao njihovu pretjeranu upotrebu u filmovima kao izgovor za gledanje ljudi u oskudnim izdanjima. Daily Mail je prenio kako je bivšoj zvijezdi “Supermana” bilo neugodno dok je snimao takve scene tijekom svoje karijere, piše Jutarnji list

– Mislim da postoje okolnosti u kojima je scena seksa zapravo korisna za film, a ne samo za publiku. Scene seksa mogu biti sjajne u filmu, stvarno mogu pomoći u pripovijedanju priče, ali većinu vremena ljudska mašta će nadvladati. Može biti pomalo odbojno pa vi kažete: ‘U redu, ali čemu nam ovo služi osim ideje o goloj osobi‘ – kazao je Cavill. 

Glumac je priznao da je doživio prilično neugodan trenutak tijekom scene seksa dok je glumio u seriji “Tudori”. Neugodu je izazvalo to što je, tada kao 23-godišnjak, dobio erekciju na snimanju.  

– To mi se dogodilo samo jednom. Djevojka je morala biti na meni, imala je spektakularne grudi, a ja nisam premjestio ‘svoju stvar‘ u bezopasnu poziciju – objasnio je. 

Inače, glumac se istaknuo igrajući u “The Witcheru”, “Sherlock Holmesu”, “Enoli Holmes”, “Tristanu & Isoldi” te drugim filmovima i serijama. Ipak, javnosti je najpoznatiji kao “Superman” . 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba