Posjetite ih u Oroslavju, a obavezno narednih dana pratite i njihove društvene mreže

U Solar Zagorju za vas su pripremili atraktivne popuste na vrhunska rasvjetna tijela, a spremaju i nagradnu igru povodom Valentinova

Objavljeno: 30.01.2024. zagorjeinternational

Poduzeće Solar Zagorje iz Oroslavja posluje od 2016. godine i u vrlo kratkom vremenu postala je respektabilna tvrtka koja posluje s više od 70 općina i gradova diljem cijele Hrvatske, a fokus poslovanja je na prodaji i postavljanju javne led rasvjete. Uz to, bave se i proizvodnjom i razvojem solarnih pametnih klupa. 

Na adresi Ulica Milana Prpića 77 u Oroslavju u svom “Led & Solar Shopu“ nude velik izbor led rasvjetnih tijela, dekorativne i industrijske rasvjete, a trenutno na akciji imaju velik izbor plafonjera, visilica i stolnih svjetiljka po promo cijenama.

Također, Solar Zagorje priprema i nešto posebno povodom Valentinova. Poduzeće će na svojim društvenim mrežama pripremiti nagradnu igru koja će trajati od 1. do 13. veljače, a najsretniji će osvojiti vrijednu nagradu – stolnu svjetiljku. 

Za sve što vas zanima, a vezano je uz rasvjetna tijela, s povjerenjem im se možete obratiti na broj telefona 049/516-013, putem e-maila [email protected], ili ih jednostavno posjetite na adresi Ulica Milana Prpića 77 u Oroslavju. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba