Održana sjednica Općinskog vijeća Gornje Stubice

Jednoglasno doneseni brojni akti s područja civilne zaštite i zaštite od požara

Objavljeno: 29.01.2024. zagorjeinternational

Prošlog je tjedna u prostorijama Općine održana 14. sjednica Općinskog vijeća Gornje Stubice. Sjednici su, uz vijećnike i načelnika Jasmina Krizmanića, prisustvovale i pročelnica JUO Gordana Jakopović te djelatnica JUO Nataša Barlović. 

Jednoglasno su doneseni brojni akti koji se odnose na područje civilne zaštite i zaštite od požara –  Analiza stanja sustava civilne zaštite na području Općine Gornja Stubica za 2023. godinu, Smjernice za organizaciju i razvoj sustava civilne zaštite Općine Gornja Stubica za razdoblje od 2024. do 2027. godine, Plan razvoja sustava civilne zaštite na području Općine Gornja Stubica za 2024. godinu, Izvješće o stanju zaštite od požara i provedbi Godišnjeg provedbenog plana unapređenja zaštite od požara na području Općine Gornja Stubica za 2023. godinu i Godišnji provedbeni plan unaprjeđenja zaštite od požara za područje Općine Gornja Stubica za 2024. godinu.

Također, na sjednici je donesena Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području općine. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba