"...jer što me nije ubilo... neće me ni ubit. Na njima kola nek' se slome"

Severina nakon izvedbe ‘Rođeno moje’ podigla srednji prst i rekla: “Jeb**e si mater”

Objavljeno: 28.01.2024. zagorjeinternational

Nakon što je na Jahorini izvela pjesmu ‘Rođeno moje’ tijekom koje je i zaplakala, Severina je s pozornice poslala jasnu poruku i pritom ne mislimo na promjenu stihova iz “na meni kola nek se slome” u “na njima kola nek se slome”, donosi Index.

Srednji prst

Pokazala je srednji prst pa se odmaknula od mikrofona. “Jeb**e si mater”, moglo se zatim jasno iščitati s njenih usana. Trenutak možete vidjeti na kraju videa.

“Bio je ovaj prst”, našalila se zatim pokazavši na kažiprst.

“…jer što me nije ubilo… neće me ni ubit. Na njima kola nek’ se slome”, napisala je pjevačica uz snimku.

Prvo pojavljivanje u javnosti

Pjevačica je nastupila u jednom hotelu na Jahorini, a bilo je to njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je Vrhovni sud ponovno skrbništvo nad Aleksandrom dodijelio Milanu Popoviću.

– Nisam ustala iz kreveta četiri dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i nakloniti vam se. Prije svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage… Kako mi je lijepo predsjednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj – rekla je Severina i nadodala:

– Ne smijem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene, ali i svakom onom malom i nemoćnom muškarčiću – rekla je Severina.

Video možete pogledati na službenom Instagram profilu od Severine, ovdje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba