Mladić (26) s dva paketa došao iz Zagreba u Međimurje

MALO JAČI ‘IGRAČ’: Policajci ga lovili, a on odbacio 1,5 kg marihuane i ecstasyja – ipak, nije bio dovoljno brz

Objavljeno: 27.12.2023. zagorjeinternational

Na državnoj cesti D-3 između Čakovec i Štefanca, čakovečki policajci su protekle subote uočili osobni automobil, zagrebačkih registarskih oznaka te su posumnjali kako se u njemu nalaze mogući počinitelji kaznenih djela iz domene kriminaliteta droga.

Sumnje su se i obistinile jer je prilikom pokušaja zaustavljanja, suvozač izašao iz automobila te se dao u bijeg. Tijekom bijega odbacivao je nepoznate predmete, ali su ga ubrzo sustigli policijski službenici te ga uz primjenu sredstava prisile uhitili i priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.  

– Pregledom i preliminarnim testiranjem sadržaja odbačenih predmeta, utvrđeno je da se radi o dva PVC paketa. Jedan paket bio je ispunjen drogom marihuanom ukupne mase 1055 grama, dok je drugi bio ispunjenom tabletama droge ecstasy ukupne mase 407,8 grama – izvijestili su iz PU međimurske.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 26-godišnjak s područja grada Zagreba, počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je uz podnošenje kaznene prijave nadležnom držanom odvjetništvu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba