Ostali su sami, pa je zaustavio autobus, sjeo do nje i počeo je dirati po unutarnjoj strani bedara

UŽAS: Vozač Čazmatransa (60) dirao 15-godišnju učenicu u busu

Objavljeno: 14.12.2023. zagorjeinternational

Vozač Čazmatransa (60) optužen je da je u lipnju ove godine u autobusu dirao učenicu (15) koju je prevozio. Ona je, nakon završene škole, oko 16.30 sati išla kući do udaljenog sela, a nakon 50-ak minuta vožnje, ostala je sama u autobusu s vozačem koji je s njom počeo komunicirati jer se poznaju otprije, piše Danica.hr

Vozač je stao na benzinskoj gdje je kupio dvije kave te učenici dao ih pridrži. Potom je stao malo prije njezina sela i sjeo pokraj nje u autobusu. Tad je uslijedio pakao. Počeo ju je dirati po ramenima, glavi, koljenima, a u jednom je trenutku joj je počeo milovati unutrašnju stranu bedara. Jednom ju je rukom čvrsto primio za kosu. 

Ona je vikala “nemojte”, “ne dirajte me”, “ne volim” i u jednom se trenu počela tresti od straha. Prestao je i potom nastavio vožnju, a pritom ju je upitao “Hoćemo li ovo ponoviti”. 

Djevojčica je sve na nagovor prijateljice ispričala svojoj majci koja ju je odmah odvela na policiju gdje je dala iskaz. Vozač je uhićen, provedena je istraga, a ovih je dana stigla i optužba. 

U istrazi se branio da učenicu svaki dan vozi u školu jer je to njegova relacija, no opovrgava da ju je dirao. Rekao je da je pod strašnim stresom zbog svega jer je uzoran muž i otac, pa mu te optužbe teško padaju. Dodao je da je istina da ju je častio kavom toga dana, no poriče da je sjeo kraj nje i dirao je. 

Tužitelji su ipak povjerovali djevojčici te su ga optužili da je povrijedio njezin spolni integritet počinivši kazneno djelo bludnih radnji, i to prema osobi posebno ranjivoj zbog svoje dobi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba