Na svu sreću, nitko nije poginuo

VIDEO KAOSA U ČAKOVCU: Autom pokupio pješaka pa se i sudario u rotoru

Objavljeno: 13.12.2023. zagorjeinternational

Vozač automobila jučer je u bizarnoj nesreći u Čakovcu udario pješaka ispred trgovačkog centra, a potom se i sudario s drugim automobilom u rotoru.

Prvo je naletio na pješaka, a onda se sudario s Austrijancem

Kako je izvijestila međimurska policija, jučer oko 15.20 u Čakovcu je 48-godišnji vozač upravljao pristupnom cestom parkirališta trgovačkog centra u Svetojelenskoj ulici bez da se pritom kretao sredinom obilježene prometne trake. Na ravnom dijelu ceste skrenuo je na nogostup za kretanje pješaka te je prednjim bočnim dijelom automobila udario 70-godišnjeg pješaka i zabio se u zid trgovačkog centra.

Nakon udara došlo je do odbacivanja pješaka na cestu, a vozač se nastavio kretati tom cestom. U nastavku kretanja nailaskom na zavoj je zbog neprilagođene brzine izletio izvan ceste na travnatu površinu te je na uzbrdici došlo do podizanja auta u zrak. Tu je prednjim dijelom auta udario u bočni dio drugog auta austrijskih tablica kojim je Ulicom Globetka upravljao 62-godišnji Austrijanac. Nakon udara došlo je do zanošenja oba auta na cesti.

Ozlijeđeni 70-godišnji pješak i 62-godišnji vozač vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje im je pružena liječnička pomoć, dok će se njihove ozljede naknadno okvalificirati. Naknadno je i 48-godišnji vozač prevezen u čakovečku bolnicu, gdje je zadržan. Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti, kazali su iz policije.

Video možete pogledati OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba