Nakon pet rasprodanih Arena, srpska pjevačica napravila osvrt na Instagramu

PRIJOVIĆ: Da sam to znala, ne bih dopustila nikada da kupe kartu

Objavljeno: 13.12.2023. zagorjeinternational

Aleksandra Prijović održala je pet koncerata u zagrebačkoj Areni koja je svaku od tih večeri bila krcata. Obožavatelji su oduševili srpsku pjevačicu, a posebno ju je dirnula i rasplakala emotivna ispovijest jedne majke koja joj se obratila nakon zagrebačkog nastupa, piše Index.

– Dok sam stajala, došla mi je jedna gospođa s jednom djevojčicom, za koju ne znam ima li više od 10 ili 12 godina. Rekla mi je: ‘Imam petero djece, a moj muž je na nekom boljem mjestu, a ja sam svojoj kćeri ispunila želju i dala sam zadnji dinar da joj kupim kartu da dođe na tvoj koncert.’ Da sam to znala, ne bih dopustila nikada da kupe kartu – ispričala je Aleksandra u suzama za Blic.

Istaknula je kako joj je žao što joj se na pozornici nisu mogle pridružiti Milica Pavlović i Tanja Savić, ali i da je ponosna na nastup s Lepom Brenom i Jelenom Rozgom tijekom kojeg su tri regionalne zvijezde izvele hit Hajde da se volimo.

– Kada sam stala između njih dvije, osjećala sam se jako sretno i ponosno i kada sam vidjela koliko je publika bila sretna kada smo rekle: ‘Neka nas ljubav spaja, neka nas glazba spaja i hajde da se volimo.’ Tada je krenulo ludilo i sve ostalo ste vidjeli sami – opisala je Prijović.

Kako podsjeća Index, pjevačica je u Zagrebu nastupala 1., 2., 3. i 4. prosinca te je uz samo jedan dan odmora ponovno zapjevala 6. prosinca. Prije posljednjeg koncerta Aleksandra je potražila pomoć liječnika koji joj je dao infuziju.

– Mislila sam da neću izdržati, ali jesam – rekla je na koncertu

Aleksandra je nakon pet punih Arena zahvalila zagrebačkoj publici.  

– Hvala vam za pet nezaboravnih i prelijepih noći. Hvala na gostoprimstvu, hvala što ste svaku pjesmu pjevali uglas, hvala na svakom osmijehu i suzi. Volim vas. 5/5 – poručila je na Instagramu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba