Evo kako će se utrošiti dobivenih 12.000 eura na natječaju Hrvatske lutrije

OROSLAVJE: Kao božićni poklon stiže streetball igralište

Objavljeno: 12.12.2023. zagorjeinternational

Na natječaju Hrvatske lutrije Oroslavje je osvojilo 12.000 eura što će biti iskorišteno za izgradnju streetball igrališta, najavio je u Facebook objavi gradonačelnik Viktor Šimunić te je ustvrdio kako se ovo odlično uklapa u razdoblje Adventa i može se simbolično reći da grad dobiva “na poklon” još jedan projekt. 

– Iskoristio bih ovu priliku da zahvalim gospodinu Kruni Plaščeviću koji nas je uputio iz dalekog Hamburga na ovaj natječaj i potaknuo da se prijavimo! Hvala dragi Kruno i hvala svima koji pratite trud i rad gradske uprave i dajete prijedloge kojima se direktno poboljšava kvaliteta života građana i građanki Oroslavja – dodao je gradonačelnik Šimunić. 

Povodom obilježavanja 50 godina rada i s ciljem ulaganja u lokalne zajednice kroz povećanje broja sportskih sadržaja u gradovima i općinama Republike Hrvatske, Hrvatska Lutrija raspisala je Natječaj za dodjelu sredstava za opremanje Streetball igrališta. Prema uvjetima Natječaja slučajnim odabirom (izvlačenje), dodijeljena su sredstva za opremanje jednog Streetball igrališta u jednoj općini ili gradu u svakoj županiji, a najveći iznos koji se mogao dodijeliti jednoj jedinici lokalne samouprave u svakoj županiji je 12.000,00 eura.

– Nakon niza inicijativa kojima smo obilježili naš jubilarni pedeseti rođendan, godinu privodimo kraju s zaključenjem još jednog uspješno provedenog natječaja. Hrvatska Lutrija njeguje tradiciju društveno odgovornog poslovanja, pa smo tako uz parkove za vježbanje na otvorenom, ove godine odlučili dodijeliti sredstva i za Streetball igrališta. Koristim ovu prigodu prije svega zahvaliti svim našim igračima s kojima sve ove godine, zajedno i uspješno doprinosimo stvaranju sretnije i razigranije Hrvatske. Zahvaljujem i predstavnicima općina i gradova na dolasku te svima želim vesele blagdane i sretnu novu uz obilje zdravlja, sreće i puno osvojenih dobitaka u igrama Hrvatske Lutrije – tom je prilikom izjavio predsjednik Uprave Hrvatske Lutrije, Ignacije Čutura.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba