Za djecu varaždinskih obrtnika i njihovih djelatnika 

Ove subote najprije igra dječja predstava “Baka Zima”, a nakon toga stiže i Sveti Nikola

Objavljeno: 23.11.2023. zagorjeinternational

Za djecu varaždinskih obrtnika i djecu njihovih djelatnika, Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin i ove godine organizira dječju predstavu povodom Nikolinja. U subotu 2. prosinca u kinu Gaj, (Gajeva 1, Varaždin) s početkom u 17 sati održat će se dječja predstava pod nazivom “Baka Zima“.

Predstava je namijenjena djeci vrtićke dobi i djeci nižih razreda osnovne škole. U režiji je teatra “Poco Loco”, dramatizaciju teksta pisala je Maja Katić prema priči Hansa Christiana Andersena, ilustratorica je Antonela Klemenčić, koncept i vizualni identitet grafoskopskih projekcija radila je Petra Bokić, za glazbu i songove zadužena je Ana Franjić, instrumenti su gitara i ksilofon, a ukupan broj izvođača je četiri. Ukupno trajanje predstave je okvirno 30 minuta.

Na kraju programa djeci u posjet dolazi i Sveti Nikola koji animira djecu kako bi ona pokazala što su kroz godinu naučila i dijeli darove (koje dostave obrtnici ili sami roditelji), te se zajedno vesele i zabavljaju.

Prijave djece primaju se u Udruženju hrvatskih obrtnika Varaždin, Kukuljevićeva 13/II, na [email protected] ili na telefon 042/320-389 do 28. studenoga.  

Sve ostale detalje možete vidjeti na službenoj stranici Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin ovdje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba