Odazovite se jer je kazna za neoznačenog psa paprena

LUKA: Provodi se besplatno mikročipiranje pasa i sufinanciranje sterilizacije

Objavljeno: 14.11.2023. zagorjeinternational

U cilju smanjenja populacije napuštenih pasa kao jedne od mjera zaštite životinja, prijavom na javni poziv Zagrebačke županije, Općina Luka je osigurala određena sredstva za financiranje mjere označavanja-mikročipiranja pasa i sufinanciranje sterilizacije ženki pasa. 

Stoga se pozivaju svi vlasnici ili posjednici pasa, ako to već nisu, da besplatno izvrše označavanje-mikročipiranje svojih pasa i/ili da ostvare sufinanciranje sterilizacije ženki pasa u iznosu od 20 eura, prijavom Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Luka na broj telefona 01/3393-560 ili na e-mail: [email protected].

Jedini uvjet za ostvarivanje prava na besplatno označavanje-mikročipiranje pasa ili na sufinanciranje sterilizacije je, da vlasnici ili posjednici imaju prebivalište na području općine Luka te da isto bude obavljeno u Veterinarskoj stanici d.o.o. Zaprešić, Bana Josipa Jelačića 77 u Zaprešiću. 

Besplatno označavanje-mikročipiranje pasa odnosno sufinanciranje sterilizacije ženki pasa traje do utroška osiguranih sredstava, a zaključno do 24. studenog.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba