U samom srcu nadaleko poznate Rogaške Slatine

BISER NOVOG SJAJA: Hotel Slatina proširio je svoju paletu usluga – kako u gastro, tako i u kongresnom turizmu

Objavljeno: 22.05.2024. zagorjeinternational

Tik uz granicu, a u samom srcu nadaleko poznate Rogaške Slatine, smjestio se pravi biser turističke ponude, Hotel Slatina, koji je nedavno zasjao u novom ruhu nakon kompletne obnove. Samim time proširili su svoju ponudu i na kongrese dvorane za svaku priliku, a isto tako imaju i ‘Apolon Club’ koji se može iznajmiti za proslave te nude pomoć oko organizacije privatnih zabava i cateringa.

Naravno, svima nam je itekako dobro poznata gastro ponuda ovog kraja s obje strane rijeke Sutle. No, ono što nude u Hotelu Slatina ipak je stepenica i korak iznad, jer su se posebno pobrinuli oko menija restorana,  koji se nalazi u sklopu kompleksa hotela te su u ponudu uvrstili nesvakidašnje pizze.

Ono što ih čini tako posebnim je, kako su nam otkrili u hotelu, specijalno dugo odležano tijesto, odnosno ‘droži’, koje zapravo imaju iznimno dugu tradiciju u pekarstvu. Sam droži je kultura kvasca koji se koristi kod fermentacije tijesta, bilo to za kruh, peciva ili spomenute pizze koje čini jedinstvenim. Valja naglasiti kako se ovdje radi o prirodnoj fermentaciji, jer droži je mješavina brašna i vode koja se spontano fermentira,  zahvaljujući upravo prirodnim kvascima iz neposrednog okoliša.  

Ako ste sad već ogladnjeli ili pak ste u potrazi za najboljom kongresnom dvoranom, za vaš event sve detalje možete pronaći na webu https://hotel-slatina.com/hr/ ili uživo na lokaciji Hotela Slatina na Celjskoj cesti 6, Rogaška Slatina, a kontakt telefon je +386 (0)3 818 41 00 te mail: [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba