Išao je u lov

FOTO: Cure detalji nesreće ministra Banožića. Navodno je obilazio kamion pa naletio na kombi

Objavljeno: 11.11.2023. zagorjeinternational

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6.15 sati kod Vinkovaca, poginuo je vozač kombi vozila koji se sudario s osobnim automobilom kojim je upravljao ministar Mario Banožić koji je u nesreći teško stradao.

– Mogu potvrditi, kako su Ministarstvo obrane i Ministarstvo unutarnjih poslova i priopćili, da je ministar obrane Mario Banožić jutros sudjelovao u prometnoj nesreći kod Vinkovaca, u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. Ministar ima teške tjelesne ozljede, po prvim procjenama liječnika izvan je životne opasnosti. Liječnička pomoć pružila mu se u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci te će biti sada prebačen u KBC Osijek.U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru – rekli su iz Vlade.

Očevidom nesreće rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva iz Vukovara.

24sata neslužbeno doznaje da ministar ima krvarenje u glavi i prebacit će ga na intenzivni odjel osječke bolnice. Isto tako, neslužbeno se doznaje kako je obilazio kamion ispred sebe i naletio na kombi. Bila je magla, ministar je išao u lov, na sebi je imao lovačko odijelo.

Portal Vinkulja.hr donzaje da je poginuli vozač Privlačanin.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba