Nemojte propustiti dobru zabavu

Evo što vas sutra očekuje u Kinu Krapina

Objavljeno: 10.11.2023. zagorjeinternational

U Kinu Krapina sutra vas, po običaju, očekuju dva odlična filmska naslova. Najprije će se u 18 sati, povodom 100 godina kinematografije, prikazivati ‘Cvrčak i mravica’. Ovaj film dobio je službenu preporuku za prikazivanje osnovnim školama od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja!

Radi se o svojevrsnoj adaptaciji Ezopove basne i priče Darka Bakliže. Radnja je prilagođena današnjem vremenu i promiče toleranciju i suživot kroz zbližavanje Cvrčka i Mravice koji uspijevaju pomiriti dva suprotstavljena svjetonazora. U novom viđenju basne ispričane od strane Ezopa i La Fontainea, Ket je cvrčak koji svira gitaru sa svojim bandom, zabavljajući bezbrižne kukce u okolici. Nedaleko živi mravlja princeza Antoneta, u mravinjaku gdje se cijeni samo disciplina i rad, dok je glazba zabranjena. Kad se slučajno susretnu, među njima se rađa bliskost. Shvativši da cvrčci ne mogu preživjeti zimu, Antoneta ih želi spasiti, ali bezuspješno. No kad ju otme pokvareni mrav Anteodor, cvrčci predvođeni Ketom priskaču joj u pomoć.

Ulaz je slobodan, a trailer za film možete pogledati OVDJE.

Nakon toga, u 20 sati se prikazuje akcijska avantura ‘Marveli’.

Carol Danvers, poznata kao Kapetanica Marvel, povratila je svoj identitet od tiranskog Kree-a i osvetila se Vrhovnoj Inteligenciji. No, neželjene posljedice prisiljavaju je da preuzme teret nestabilnog univerzuma. Kada je njezine obaveze pošalju kroz crvotočinu povezanu s rasom Kree, njezine moći se isprepliću s moćima Kamale Khan, poznate kao Ms. Marvel, obožavateljice iz Jersey Cityja, te sa Carolinom udaljenom nećakinjom, astronautkinjom i kapetanicom S.A.B.E.R.-a, Monicom Rambeau. Ova neobična trojka mora se udružiti i naučiti surađivati kako bi spasila MCU svijet kao “Marveli.”

Ulaznice se mogu nabaviti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati te sat vremena prije projekcije. Trailer za film pogledajte OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba