Toga je dana igrao Dinamo, a Slavko je u sebi već imao nekoliko ‘Žuja’

Slavko je Nikolini razbio skupi mobitel jer njemu i ekipi nije odmah donijela novu rundu 

Objavljeno: 07.11.2023. zagorjeinternational

Slavko i njegovo društvo ovog su kolovoza bili u kafiću ‘Croatia’ u Sesvetama i oko 22 sata su htjeli naručiti novu rundu, no konobarica Nikolina se zabavljala s drugim gostom i nije ih doživjela. Slavko joj je zbog toga razbio mobitel.

Kako piše Danica.hr., proglašen je krivim i osuđen je na šest mjeseci uvjetnog zatvora zbog “kaznenog djela protiv imovine, oštećenja tuđe stvari”. Nikolina je sa zahtjevom za odštetom od 4000 kuna upućena u privatnu parnicu.

Osuđen je jer je “snažno bacio na pod mobitel marke Samsung Galaxy, uslijed čega se isti razbio”. Na sudu se branio kako ga nije namjerno bacio. Ispričao je da je s kolegama bio na piću i da je igrao Dinamo, pa se on digao do šanka po Sportske novosti da nešto provjeri. Mobitel je bio pokraj Sportskih pa ga je slučajno srušio na pod.

– Te večeri sam popio nekih četiri, pet Žuja s obzirom da smo bili u kafiću tri sata. I konobarica je u početku sjedila s nama pa smo je počastili s dva piva, ali je otišla drugom gostu. Poslije smo joj mahali da nam donese još jednu rundu, ali nas nije vidjela jer je bila s tim gostom – branio se Slavko. 

Njegovu je priču potvrdio jedan njegov prijatelj koji se složio s time da ih Nikolina nije doživljavala, pa je Slavko otišao do nje. Sljedeće što je vidio je da je sa šanka pao mobitel. 

Gost koji je kasnije sjedio s Nikolinom za šankom ispričao je na sudu kako joj je Slavko prišao i prigovorio da je zovu za rundu, ali da ne reagira.

– Nakon toga je sa šanka uzeo njezin mobitel te ga bacio na pod – svjedočio je taj gost.

Sudac je zaključio da Slavko nije bio zadovoljan Nikolinom, odnosno poslugom, nakon što je taj gost stigao u kafić i uzimao Nikolini previše pažnje. 

– Svoje nezadovoljstvo činjenicom da njemu i društvu nije cijelo vrijeme dostupna te ih ne poslužuje dinamikom koja im odgovara, ispoljio je tako da je sa šanka uzeo njezin mobitel te ga bacio na pod – rekao je sudac. 

Presuda je nepravomoćna i Slavko se na nju može žaliti u zakonom predviđenom roku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba