TTT zapošljava: traže šivačice/šivače i radnice/radnike u proizvodnji

Postani dio tima tvornice kojoj je važno u kakvoj sredini živimo

Objavljeno: 28.10.2023. zagorjeinternational

TTT, Tvornica tekstila Trgovišće, proizvođač je najkvalitetnijih stolnjaka i posteljina koji se koriste u najboljim restoranima i hotelima diljem svijeta – od Italije, Engleske, Švicarske i do Sjedinjenih Američkih Država i Kanade.

Iako priznati i poznati diljem svijeta, briga o okolišu i povezanost s lokalnom zajednicom i stanovnicima Hrvatskog zagorja na prvom im je mjestu. S tom namjerom, TTT je donirao sredstva za nabavu novih stolaca za dječju knjižnicu OŠ Veliko Trgovišće kojoj je udahnut novi život. Nabavom novih ergonomskih stolaca koji su prilagođeni dječjoj kralježnici, TTT je pomogao osigurati prostor u kojem djeca vole boraviti i provoditi svoje vrijeme. Za one koji više vole trčati, TTT je osigurao dječje dresove za NK Zagorec Veliko Trgovišće.

Ako i Vi želite provoditi svoje radno vrijeme u ugodnom prostoru i zdravoj radnoj atmosferi, javite se TTT-u. U potrazi su za novim radnicima – traže šivačice/šivače, a ako ste jedni od onih koji više vole trčati i kretati se tijekom radnog vremena, za Vas je otvoreno radno mjesto – radnica/radnik u proizvodnji.

– Ako želite raditi u dinamičnom timu, sigurnim radnim uvjetima i biti dio našeg uspješnog tima, javite nam se na email [email protected] ili telefon: 049 325-617 ili osobno u Ulici dr. Stanka Pinjuha 16, 49214 Veliko Trgovišće – poručuju iz TTT-a.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba