‘Ima kuma nema ga država’

VIDEO: Kum jednogodišnjem Luki poklonio autić! Iz Zagreba ga u Zagorje dovezao na pravoj vučnoj službi

Objavljeno: 25.10.2023. zagorjeinternational

Snimka originalnog iznenađenja za prvi rođendan stiže upravo iz Zagorja! Igor Jakovljević došao je na ideju da za dar svom kumčetu pokloni maleni autić na akumulator, a da ga na njegovu adresu dostavi na pravoj vučnoj službi.

Kum je organizirao vučnu službu koja je u Zagorje došla iz Zagreba i Luki, koji je napunio godinu dana, na dar dovezla spomenuti mali autić.

– Ja sam inače iz Mostara, a slavili smo u Zagorju. Budući da sam mu kupio auto, organizirao sam vučnu službu da dođe iz Zagreba i da ga spusti kao pravi auto – rekao je kum Igor za 24sata i dodao da se maleni cijelo vrijeme želi voziti u autiću.

Kako je rekla Lukina majka Ivana Tomašić, on jako voli aute.

– Jako se razveseli kad vidi auto. Kad izađemo iz kuće, moramo ga obavezno odvesti u garažu. Kad je ugledao svoj poklon, bio je stvarno oduševljen, a inače je napola spavao. Prestrašno kakva je to reakcija bila. Jedva smo dočekali kad je vozilo vučne službe spustilo autić. Ta kumova ideja je stvarno bila prekrasna – rekla je dječakova majka te dodala da dječak inače ide spavati oko 7 ili 8 sati, a toga je dana zaspao tek oko ponoći od uzbuđenja. 

– Nitko nije znao za taj poklon, svi su čekali vani. Sve je bilo u svjetlima, vučna služba dolazi sa sva četiri žmigavca, to je prekrasno iznenađenje. Bilo je to iznenađenje za sve mještane. Vele, toga nema ni u filmu, gdje ste toga kuma našli – dodala je majka Ivana.

Video možete pogledati OVDJE

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba