Najnoviji detalji tragedije u Prugovu

Vozač koji je sinoć ubio sestre bio u zatvoru jer je pijan divljao i pokušao pregaziti policajca

Objavljeno: 18.10.2023. zagorjeinternational

Vozač kombija koji je usmrtio dvije sestre (36, 55) sinoć kod Konjskog, u mjestu Prugovo, nedavno je izašao iz zatvora jer je svojedobno pijan divljao s automobilom te je potom pokušao pregaziti policajca, piše 24sata.

Podsjetimo, nesreća se dogodila jučer nešto iza 20 sati na DC56 kada je kombi Mercedes naletio na Fiat Punto koji je bio ispred Mercedesovog dostavnog vozila, s onda se Fiat odbio u Daciu Duster kojom je iz suprotnog smjera upravljao 27-godišnjak. Dvije osobe u Fiatu, sestre od 36 i 55 godina, preminule su na mjestu nesreće. Vozač Mercedesa, 47-godišnji Goran J. otrčao je s mjesta nesreće nakon što je vidio posljedice sudara, došao je do svoje obiteljske kuće gdje se zaključao. Policija je morala provaljivati u kuću kako bi došli do njega.

I on je u nesreći bio ozlijeđen i odveden je u splitski KBC. Zadržan je na liječenju tijekom današnjeg dana pod budnom paskom policije te se čeka mišljenje liječnika. Inače, izmjereno mu je preko 1,5 promila alkohola u krvi.

Iz zatvora je izašao krajem prošle godine gdje je služio kaznu od godine dana zbog nedjela iz 2015. godine. Tada je, također pijan, vozio automobil pa su građani vidjevši vozilo koje vrluda po cesti pozvali policiju. Onako pijan (1,8 promila) je pokušao autom pregaziti policajca koji je stigao na intervenciju i samo zahvaljujući brzim refleksima policajca koji se bacio pored ceste, nije došlo do tragedije. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba