Zagorska policija dobila pojačanje

Ovo su novi policijski službenici PU krapinsko – zagorske. Danas počinju s radom 

Objavljeno: 16.10.2023. zagorjeinternational

U Policijskoj upravi krapinsko – zagorskoj s radom je danas započelo desetero policijskih službenika koji su s uspjehom završili Program obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka.

U Policijsku upravu krapinsko – zagorsku primljeni su i započeli su s radom u svojstvu vježbenika te su raspoređeni su na poslove temeljne i prometne policije.

Nove policijske službenike primili su zamjenik Policijske uprave krapinsko – zagorske Robert Pavić, voditelj Službe za javni red i sigurnost Darko Krušlin, voditelj Službe kriminalističke policije Robert Grilec, voditelj Službe zajedničkih i upravnih poslova Mladen Pavlinić i policijski službenik za stručno usavršavanje policije, a ujedno i predsjednik Povjerenstva za praćenje rada vježbenika Stjepan Šalamon koji su im zaželjeli dobrodošlicu u našu policijsku upravu.

Zamjenik načelnika Policijske uprave Robert Pavić mladim policajcima uručio je rješenja o prijemu i rasporedu te im uz riječi dobrodošlice poručio kako policijski poziv nije lagan te je pun izazova, ali je častan te da ga izvršavaju profesionalno uvažavajući građane kojima uvijek moraju biti na usluzi.

– Novim vježbenicima želimo puno uspjeha u budućem radu – poručili su novim kolegama iz PU KZ. 

PU KZ

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba