Požurite po svoje ulaznice

Zanimljiva subota u Kinu Krapina. Evo koji filmovi vas očekuju

Objavljeno: 05.10.2023. zagorjeinternational

Ove subote u Kino Krapina prikazivat će se dva filma. Najprije slijedi nešto za ona najmlađe, a potom i za sve ostale.

U 19 sati prikazivat će se film ‘Nestašna zubić vila’, a riječ je o animiranoj, obiteljskoj fantaziji.

10-godišnja Maja je bijesna. Umjesto da šeta šumom u bakinoj kući, sada mora živjeti u gradu, boriti se sa svoja dva dosadna polubrata i glumiti dobru djevojku za maminog novog dečka. Ne može vjerovati svojim očima kada joj se jednog jutra nespretna, smiješna, mala vila vrti oko glave tražeći mliječni zub koji bi trebala vratiti u vilinski svijet. Zove se Violetta i po prvi put u ljudskom svijetu beznadno pada na čokoladu i bilo što slatko, ubrzo zaboravljajući na svoju misiju i nasukavši se u Majinoj kući. 

Ulaznice možete kupiti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati i sat vremena prije projekcije, a trailer za film pogledajte OVDJE. Također, ovaj će se film prikazivati i 14. listopada u 19 sati.

Potom u 21 sat slijedi prikazivanje filma ‘Moje grčko vjenčanje 3’.

Film prati obitelj Portokalos na njihovom prvom zajedničkom putovanju u Grčku, kamo su pristigli na obiteljsko okupljanje, gdje će doživjeti puno neočekivanih događaja i upoznati nove, zanimljive ljude. Ondje su se zaputili kako bi ostvarili posljednju želju Toulinog oca, a čeka ih avantura života.

Ulaznice možete kupiti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati i sat vremena prije projekcije, a trailer pogledajte OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba