Ulaz je besplatan 

Oroslavje od sutra na nekoliko dana postaje grad potpuno posvećen aikidu. Evo o čemu se radi

Objavljeno: 05.10.2023. zagorjeinternational

Aikido je izvrsna vještina za kvalitetno rješavanje eventualnih fizičkih, verbalnih i stresnih situacija u životu, a mogu ga vježbati baš svi, bez obzira na dob, spol i fizičku kondiciju.

Međunarodni ki aikido seminar održat će se u organizaciji Aikido kluba “PUT“ u Oroslavju od 6. do 10. listopada, tako da će oroslavski Dom kulture ovog vikenda biti pretvoren u dom sporta i kvalitetnog druženja, a pozvani su svi zainteresirani za ovu nenasilnu borilačku vještinu zahvaljujući kojoj se lakše može održati sklad uma i tijela u izazovima svakodnevnog života.

Naime, aikido je primjenjiv u kriznim i stresnim situacijama u kojima je nužno sačuvati smirenost uma – što je naročito bitno u komunikaciji s poslovnim suradnicima, članovima obitelji i bliskim osobama, a uz to aikido održava zavidnu razinu mobilnosti, fleksibilnosti, kondicije i snage tijela. 

Svoja će izlaganja kroz predavanja i vježbe održati majstor 9. Dan, Bruno Maule iz Italije, majstor 6. Dan, Nenad Vertovšek iz Zadra te predsjednik Aikido kluba “PUT“ Oroslavje i majstor 4. Dan, Jozo Matišić.

Aikido pomaže u prepoznavanju unutarnje snage pojedinca, postavljanju granica u odnosu s drugim ljudima i održavanju unutarnjeg mira unatoč stresnoj okolini. Aikido je izvrsna vještina za kvalitetno rješavanje eventualnih fizičkih, verbalnih i stresnih situacija u životu, a mogu ga vježbati baš svi, bez obzira na dob, spol i fizičku kondiciju.

Ceremonija svečanog otvaranja seminara je u petak u 18 sati, a predviđeno trajanje je do 20 sati. U subotu će seminar trajati dvokratno, od 10 do 13 te od 17 do 20 sati, dok će u nedjelju program seminara biti od 10 do 12 sati.

Ulaz je besplatan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba