Bahat i bezobrazan maloljetni nasilnik

Pretukao drugog učenika, pa slikao kako ga policajac pretražuje. Sve objavio na Instagram uz opis ‘Pušten na slobodu’

Objavljeno: 03.10.2023. zagorjeinternational

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom koji je nakon nastave pretukao učenika 1. razreda srednje škole.

Kako su za 24sata rekli iz PU zagrebačke, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ‘tjelesna ozljeda’ i ‘povreda djetetovih prava’ na štetu druge maloljetne osobe, maloljetnik je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnesena je nadležnom Državnom odvjetništvu.

Majka pretučenog dječaka ispričala je da je dječak koji ga je pretukao na Instagramu objavio fotografiju kako ga pretražuje policija. Kako dodaje, snimanje u prostorijama policije nije dozvoljeno i uopće ne zna kako je ta fotografija nastala.

– Objavio je fotografiju na kojoj se s leđa vide on i policajac koji ga pretražuje, a fotografija je nastala unutar policijskih prostorija. I velikim slovima je napisao: ‘Pušten na slobodu’. Ovako se ismijavaju i moj sin, koji je žrtva nasilja, a i policija te Državno odvjetništvo, tko god da ga je pustio na slobodu. Pitam se tko je uopće fotografirao to. Ja sam sve prijavila policiji pismenim putem, a zvala sam i Ministarstvo unutarnjih poslova, koje sam telefonski obavijestila o svemu – rekla je majka pretučenog dječaka.

– Policajac je ovdje slučajna žrtva malog nasilnika. Tužno je što je čovjek koji je obavljao svoj posao taj dan, imajući u vidu da ispred sebe ima balavca, bio vrlo neoprezan i dopustio da se fotografira u policiji, gdje je strogo zabranjeno snimanje – dodala je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba