Policija na zagorskim prometnicama zabilježila sedam prometnih nesreća

Jednu od njih skrivio je pijani vozač u Špičkovini, a jednu pijani vozač u Mihovljanu 

Objavljeno: 02.10.2023. zagorjeinternational

Zagorska je policija izvijestila da je tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirala dva kaznena djela prijevare, dva kaznena djela krađe i jedno kazneno djelo teške krađe. Od počinjenih prekršaja za izdvojiti je jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jedan prekršaj iz Zakona o trošarinama i jedan prekršaj iz Zakona o osobnoj iskaznici.

Također, na prometnicama Krapinsko – zagorske županije tijekom vikenda zabilježeno je i sedam prometnih nesreća.

– Pet s materijalnom štetom do kojih je došlo u Oroslavju i Donjoj Stubici zbog nepropisne vožnje unazad, u Matencima zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika, u Mihovljanu zbog nepropisnog mimoilaženja, vozač koji je skrivio tu nesreću upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,74 promila. U nesreći do koje je došlo u Špičkovini, vozač je upravljao vozilom s 1,95 promila alkohola u organizmu, a do nesreće je došlo zbog ne kretanje vozilom na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika – izvijestila je policija.

U Humu Bistričkom u prometnoj nesreći do koje je došlo zbog kretanja biciklom preblizu desnom rubu kolnika jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede, a u nesreći do koje je došlo zbog ne kretanja mopedom na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika u Risvici, vozač koji je pao s mopeda zadobio je teške tjelesne ozljede.  

– Od ostalih događaja možemo izdvojiti jedan nesretni slučaj – dodali su iz policije. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba