Važna obavijest za sve putnike

‘Ljubakanje’ na ulaznoj rampi Zračne luke Franjo Tuđman privremeno obustavljeno

Objavljeno: 27.09.2023. zagorjeinternational

Privremena će se regulacija prometa u srijedu uspostaviti na Državnoj cesti DC 430 (MZLZ) te na ulaznoj rampi Kiss & Fly zone Odlazaka (Viadukt) putničkog terminala Zračne luke Franjo Tuđman u Zagrebu, javljaju iz Zračne luke Franjo Tuđman. 

Regulacija će vrijediti od 9 do 13 sati, a uspostavit će se zbog snimanja TV serije na području zagrebačke zračne luke. Dok se serija bude snimala, provodit će se posebne mjere sigurnosti, prenosi Jutarnji list

Na Državnoj cesti DC 430 (MZLZ) u prilazu zračnoj luci, iz smjera Domovinskog mosta, vozit će se suženim kolnikom, jednom trakom, uz ograničenje brzine. Očekuje se kratkotrajno zatvaranje prometa u zoni Odlazaka, na ulaznoj rampi Kiss & Fly zone (Viaduktu).

– Pozivamo korisnike usluga zračne luke da toga dana, u što većoj mjeri koriste sredstva javnog prometovanja, sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake, na razumijevanje i strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa navedenog dana. Mole se svi sudionici u prometu da slijede upute i naredbe policijskih službenika na terenu kao i poštivanje pravila u privremenoj regulaciji prometa na navedenim prometnicama – rekli su iz Zračne luke. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba