Nakon patera Madurića, i riječka političarka stala na stranu Denisa Buntića

“ONA GLUMATA”:  Slušanjem snimke ne znaš tko koga tu tuče, ali jasno čuješ da 10 minuta muž ženi govori da izadje van

Objavljeno: 26.09.2023. zagorjeinternational

Status patera Ike Mandurića, koji je na Facebooku pisao da ima i muževa koji su prošli teške trenutke na kakvim je Denis Buntić pao, a da društvo nikad nije stalo u njihovu zaštitu, kao komentar na trakavicu o bračnom paru Buntić, podržala je i bivša riječka HDZ-ovka Ivona Milinović.

Ovo je Milinović napisala na Facebooku:

Danas više ne smiješ reći da postoje nasilne žene. I žene koje su spremne svima uništit živote ako nije po njihovom. Odmah podržavaš nasilje. Čak i ako postoji dokaz tome da lažu.
Ima jedan sad aktualan slučaj gdje žena tvrdi da je jedva izvukla živu glavu i pobjegla kroz balkon. Njen “dokaz” je  audio snimka. Slušanjem snimke ne znaš tko koga tu tuče ali jasno čuješ da 10 minuta muž ženi govori da izadje van i iseli iz kuce i da mu je dosta njezinih incidenata.
A ona loše glumata i skviče “aj aj, ne udaraj me”, on puno iskrenije zvuči kad pita “ma tko te udara”. Inače, snimka jasno pokazuje da je ljuta jer je ostao 3 sata vani, i kad mu smješta snimanje sama govori “E sad ćeš vidit svog boga”. Baš tako se usude ponasat žrtve nasilja. Inače, ozljeda nema utvrdjenih, a kao mlatio ju tip od 130 kila.
Kaže da ju 5 godina tuče ali trpila je jer ga ne može preko noći prestat voljet. Na njezinim društvenim mrežama izjave pune ljubavi, “srce moje, ljubav moja”,  Louis Vuitton torbice, i napumpane usne koje nasilnik plaća.
Dobro, ima i par slika djeteta iz bivšeg braka koje je bez problema ostavila bivšem muzu na skrb. Da se bar borila za svoje dijete iz bivšeg braka upola koliko se potrudila inscenirat ulogu žrtve dugogodišnjeg nasilja.
Zbog ovakvih, žrtvama nasilja nerijetko nitko ne vjeruje. A mediji propustaju vidjet nelogicnosti njezinih izjava, i snimke koju im je dala. Nije sposobna ni odglumit. Ali ni ne treba. Jer danas se sudi ionako bez suda
“, stoji u statusu.

Facebook, screenshot

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba