Dugo najavljivana biciklistička utrka ‘Grandfondo Roonda Stubaki’ zablistala u punom sjaju

Prvo, ali sigurno ne i posljednje izdanje ove utrke, osvojio je biciDinamovac Ivan Bratić

Objavljeno: 12.09.2023. zagorjeinternational

Završilo je prvo izdanje biciklističke utrke ‘Granfondo Roonda Stubaki’. Bicikliste je pratilo sunčano vrijeme, a prešli su 100 kilometara po krivudavim i brežuljkastim cestama Zagorja. Dugo najavljivana utrka zablistala je u svom punom sjaju, a obilježena je sjajnom atmosferom i odličnom organizacijom. Na startu se našlo preko 200 sudionika, a od toga čak 21 biciDinamovac! 

Prvo izdanje utrke osvojio je biciDinamovac Ivan Bratić! 

– Od muškaraca istaknuti ćemo biciDinamovce među Top20, iako i svi ostali zaslužuju pohvale za borbenost i sportski duh. Naš Milan Matošević zauzeo je 18. mjesto, a Ivan Marojević, koji je dobar dio utrke bio u bijegu 12. mjesto. Zatim Marko Pielić, koji je pokazao da mu ovakav tip staze izuzetno odgovara, 8. mjesto, i na kraju, naravno ukupni pobjednik, Ivan Bratić, koji je nakon selekcije na zadnjem hupseru, suvereno u sprintu odnio pobjedu – poručuju iz BK Dinamo, te dodaju: 


– Naše cure su odlično vozile te je Tina Šolja osvojila 4. mjesto ukupno, odnosno 3. mjesto u kategoriji, dok je Kosjenka Turkulin zauzela 11. mjesto. Bravo cure – ističu u Turističkoj zajednici.

– Ne zaboravimo spomenuti da su se naši članovi iskazali i u takozvanom 3. poluvremenu gdje su pokazali da osim što mogu na bajku potegnuti uz hupser, isto tako, mogu bome potegnuti i izvan bajka, ipak ne zove se bezveze ‘Roonda’ – kažu u BK Dinamo.

– Živjeli i vidimo se nagodinu – poručuju iz BK Dinamo.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba