Generalna ‘proba’ pred državno natjecanje uspješno provedena

BRAVO: Zagorske ekipe briljirale na Kupu grada Čakovca –  prvo mjesto pripalo DVD-u Tugonica – Podgrađe

Objavljeno: 03.09.2023. zagorjeinternational

U Čakovcu je jučer održano veliko vatrogasno natjecanje za mladež i djecu, na kojima su uspješno nastupile i zagorske ekipe.  

Na kupu grada Čakovca, koji se ujedno bodovao i kao 3. kolo Kupa HVZ-a muška mladež DVD-a Tugonica – Podgrađe osvojila je 1. mjesto, ispred DVD Gardinovec i DVD Krištanovec. Na 8. mjesto plasirala se ekipa DVD Bedekovčina. U konačnom poretku za Kup HVZ-a slavila je Koprivnica, a izvrsno drugo mjesto pripalo je DVD-u Tugonica – Podgrađe. Treći je Gardinovec, piše RMB.

U ženskoj konkurenciji slavio je DVD Nuštar, ispred DVD Tuhovec i DVD Palinovec, dok je DVD Bedekovčina zauzeo 5. mjesto. DVD Nuštar je slavio i ukupno, ispred DVD Ostrna, a DVD Bedekovčina na kraju je ukupno zauzela treće mjesto.  

Ovo vrlo jako natjecanje, ujedno je poslužilo kao zadnja provjera pred državno natjecanje, koje će se održati 9. rujna u Novalji, a na kojem će KZŽ predstavljati DVD Tugonica – Podgrađe i DVD Bedekovčina u obje kategorije te muška mladež DVD Krapinske Toplice i ženska mladež DVD Špičkovina.  

No, pored ovog natjecanja za mladež u Čakovcu je održano i Prvo koordinacijsko natjecanje za djecu Koordinacije sjeverozapadne Hrvatske, u koje spadaju Krapinsko – zagorska, Međimurska, Varaždinska i Koprivničko – križevačka županije.

Svaka od četiri županije imala je po pet predstavnika. Kod ženske djece od zagorskih ekipa Bedekovčina je bila treća, Zlatar 11., Budinščina 14., Gornja Šemnica 16. i Klanjec 18. Kod djece muške od zagorskih ekipa Pavlovec je osvoji 10. mjesto, Tugonica – Podgrađe 12., Tuhelj 14., Sloga Plavić 15. i Veliko Trgovišće 17. mjesto.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba