OSTVARENJE SNOVA

OMILJENI KLUB JE GLEDAO U SUZAMA: Dinamo ga pozvao na trening, družio se s igračima te dobio vrijedne darove

Objavljeno: 02.09.2023. zagorjeinternational

Dinamo je prije nekoliko dana na društvenim mrežama objavio video starijeg navijača kako emotivno promatra navijanje Bad Blue Boysa za vrijeme treninga momčadi uoči gostovanja kod Sparte Prag.

– Ovo treba doživjeti. Ne daju nam u Prag ni nigdje. Volim Dinamo kao svoje sinove. Žena je u Malinskoj, imamo apartmane, ali mene to ne zanima. Volim Dinamo i svoje sinove. Volim i ženu, poštujem. Ona mi govori da što mi to treba, ali ja stavim na prozor uvijek zastavu Dinama – rekao je navijač u videu.

Dinamo je nakon toga pronašao tog starijeg navijača, Osmana Lendu (67) koji se u subotu družio s igračima. Od kluba je dobio dres s potpisima igrača te godišnju ulaznicu.

– Podršku momčadi uoči gostovanja u Osijeku došao je pružiti gospon Osman, naš vjerni navijač čiju smo emociju prema Dinamu vidjeli u videu prije nekoliko dana. Osim što je upoznao momčad i svog najdražeg Brunu Petkovića, gospon Osman je na poklon dobio potpisani dres i godišnju ulaznicu za ložu. Gospon Osman, hvala Vam na ljubavi i emociji koju imate prema našem Dinamu – napisao je Dinamo na društvenim mrežama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba