Ovog vikenda svi putevi vode u Desinić. Dobra zabava zagarantirana

Već u petak kreće bogat program ‘Veronikafesta’, a u nedjelju će cijeli Desinić mirisati na bučnicu 

Objavljeno: 28.08.2023. zagorjeinternational

Ovog vikenda svi u Desinić jer će se upravo tamo odvijati pregršt događanja. Naime, najprije je u petak na redu drugo izdanje manifestacije ‘Veronikafest’ koja će trajati sve do nedjelje, a u nedjelju, osim ‘Veronikafesta’ slijedi već dobro poznat ‘Bučnica fest’. 

Događanja u predivnom zagorskom ambijentu počinju već u petak ujutro kada će se održati popularne edukativno-zabavne radionice za djecu i odrasle u impresivnom dvorcu Veliki Tabor, a nakon radionica nastavlja se glazbeno – scenski program u centru Desinića. U glazbenom programu tijekom dana nastupaju brojni glazbenici, a svirat će se urbana, pop – rock i  zagorska glazba.

U petak će u večernjim satima nastupati ‘Gazde’, a u subotu, 2. rujna slijedi glazbeni šou sastava ‘Saturnus’ čija će muzika mamiti na pjesmu i ples. Uz glavni program, održat će se i prigodni popratni program kojeg će pripremiti kuburaši, konjanici i KUD-ovi.

Uz živu glazbu i raznoliki program bendova, bit će tu naravno i fina klopica te dobra kapljica.

– Dakle, čarobni trenuci u Dvorcu, predivno prirodno okruženje, perivoji, priča o legendi o Veroniki Desinićkoj i Fridriku Celjskom, duhovima, uz smijeh, ples, zabavu, i sve što srce poželjeti može, čeka vas na ‘Veronikafestu’ ovaj vikend – poručuju organizatori.

U nedjelju, zadnjeg dana ‘Veornikafesta’, slijedi pak već dobro poznat ‘Bučnica fest’, pa organizatori pozivaju sve da dođu u Desinić i probaju najbolju bučnicu ikad! Uz garantirano dobru hranu, u popratnom kulturnom programu će vas zabavljati Desinićke mažoretkinje i Pjevački zbor “Đuro Prejac” Desinić te dječje recitacije. Nakon raznolikog programa, zabava se nastavlja do dugo u noć uz ‘Fresh bend’. 

Idealna prilika da ovaj vikend posjetite Desinić. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba