Ove godine u prometnu infrastrukturu uloženo 1.3 milijuna eura

Općini Lobor iz Ministarstva regionalnog razvoja odobreno 59.000 eura za asfaltiranje nerazvrstanih cesta

Objavljeno: 28.08.2023. zagorjeinternational

Nakon još jedne uspješne prijave projekta, Općini Lobor iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije stiže 59.000 eura. Radi se o projektu asfaltiranja nerazvrstanih cesta kojeg je Općina prijavila u sklopu Programa podrške brdsko-planinskim područjima.

Kako je istaknula načelnica Lobora Ljubica Jembrih, ovaj projekt samo je nastavak radova u općini, kojih ove godine svakako nije nedostajalo.

– Ova godina zbilja nam je radna, pogotovo što se tiče prometne infrastrukture u koju smo samo ove godine uložili skoro 1,3 milijuna eura. Dio tih sredstava su bespovratna sredstva Fonda solidarnosti Europske unije, a radovi su se odnosili na sanaciju prometnica koje su stradala u petrinjskom potresu – pojasnila je načelnica Jembrih.

Dodala je kako je ovaj posljednji odobreni projekt asfaltiranja nerazvrstanih cesta samo dokaz da u Općini rade sposobni ljudi.

– Ovo je samo još jedan pokazatelj da u Općini imamo ljude koji znaju što rade. Ovo nije prvi, ali ni zadnji projekt koji je Općina prijavila i koji joj je odobren, a tako ćemo nastaviti i dalje. Ova sredstva svakako će nam pomoći u unaprjeđenju prometne infrastrukture na području općine, posebice zato što će olakšati promet, i ono najvažnije, još više osigurati sigurnu vožnju za sve naše mještane – poručila je Jembrih.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba