Za sve se pobrinula jedna gradska tvrtka

Vrtić sa sjevera Hrvatske dobio ljuljačku vrijednu 2600 eura

Objavljeno: 25.08.2023. zagorjeinternational

Tvrtka ‘Koprivničke vode’ donirala je Dječjem vrtiću ‘Tratinčica’ dječju ljuljačku vrijednu 2637 eura, a koja je postavljena u dvorištu objekta ‘Zvjezdica’ na Lenišću.

Na vrijednoj donaciji Koprivničkim vodama zahvalila je zamjenica ravnateljice DV Ida Šipek, te je istaknula kako je svako igralo u vrtiću dobrodošlo, pogotovo ako služi razvoju i napretku djece, što kognitivnom, što motoričkom, piše Danica

Direktor Koprivničkih voda Zdravko Petras, naglasio je kako tvrtka aktivno sudjeluje u životu grada, što kroz sponzorstva udruga koje se svake godine prijavljuju za financiranje projekata, što kroz ovakve donacije koje su također postale dio poslovanja i društveno odgovorne politike. 

Koprivničke vode svake školske godine sudjeluju i u projektu Grada Koprivnice kojim se svim učenicima osiguravaju besplatni kompleti bilježnica.

Kroz komponente projekta Aglomeracije unazad nekoliko godina financirane su i bilježnice i za sve škole u općinama u kojima se provodi projekt Aglomeracije, uključujući i gradske škole te vrtiće. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba